Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ
Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ

Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ

Η ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού λυμάτων από το Κεντρικό Αντλιοστάσιο έως την Εγκατάσταση Επεξς Λυμάτων, θα διενεργηθούν εργασίες στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών από μεθαύριο Σάββατο 17 έως το αργότερο την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται προσωρινή τμηματική διακοπή και της κυκλοφορίας στην οδό Λαρίσης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στην οδό Αθηνών, στο ρεύμα προς .

Καλούνται οι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση των οχημάτων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ο Γιώργος νέος πρόεδρος της ;

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος , θα αναλάβει πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και ο ορισμός του αναμένεται να γίνει στη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου,  τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν πρόεδρος και δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, πήγε την Τρίτη στη ΔΕΥΑΜΒ και σε των υπηρεσιακών παραγόντων παρουσίασε τον κ. Τόρη, είπε ότι είναι ευχαριστημένος από τον αντιπρόεδρο Τριαντ. Γκογκινούδη, που θα διατηρήσει τη θέση του και θα αναλάβουν από κοινού με τον νέο πρόεδρο την ευθύνη λειτουργίας της Επιχείρησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση