Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ
Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ

Ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών λόγω έργων της ΔΕΥΑΜΒ

Η ΔΕΥΑΜΒ ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού λυμάτων από το Κεντρικό Αντλιοστάσιο έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, θα διενεργηθούν εργασίες στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών από μεθαύριο Σάββατο 17 έως το αργότερο την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται προσωρινή τμηματική διακοπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας στην οδό Λαρίσης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στην οδό Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση των οχημάτων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ο Γιώργος Τόρης νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ;

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Τόρης, θα αναλάβει πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και ο ορισμός του αναμένεται να γίνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου,  τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν πρόεδρος και δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, πήγε την Τρίτη στη ΔΕΥΑΜΒ και σε συγκέντρωση των υπηρεσιακών παραγόντων παρουσίασε τον κ. Τόρη, είπε ότι είναι ευχαριστημένος από τον αντιπρόεδρο Τριαντ. Γκογκινούδη, που θα διατηρήσει τη θέση του και θα αναλάβουν από κοινού με τον νέο πρόεδρο την ευθύνη λειτουργίας της Επιχείρησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδηλώσεις του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού για την Παγκόσμια… - https://t.co/QugUF6tcxe -

  • "Τρέχουν" οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο - https://t.co/9DYPIljxnk -

  • Καταδίκη Αχ. Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση - https://t.co/CacsOtG7oZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση