Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ρούχα για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Ρούχα για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ρούχα για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Από το Σύλλογο Τρικερίου και τις Μαμάδες ς 

 

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Bόλου, ο Πολιτιστικός και Τρικερίου και το δίκτυο συνεργάστηκαν και συνέλεξαν παιδικά καλοκαιρινά ρούχα.

Ως γνωστόν, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Bόλου αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός του είναι η ανακούφιση και η στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντάς τους με  σκοπό την  εξασφάλιση  της αξιοπρεπούς  διαβίωσης των ανθρώπων αυτών.

Μέσω της δράσης  'Καλοκαιρινά Παιδικά Ρούχα'' οι δύο φορείς συγκέντρωσαν και προσέφεραν στη δομή χτες, εποχιακά ρούχα για παιδιά. Κατά τη διάρκεια της ς οι εκπρόσωποι των φορέων παρακολούθησαν την υποδειγματική  οργάνωση, αποθήκευση και .

Παράλληλα ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και  σε θέματα που αφορούν σε δράσεις ς, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριος των πολιτών.

Όλοι συμφώνησαν  πως είναι σημαντικό οι  συμπολίτες που έχουν ανάγκη, να τους συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές πράξεις και όχι με λόγια .

Στο τέλος της συνάντησης οι υπεύθυνοι της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου  και οι εκπρόσωποι των δύο φορέων αντάλλαξαν ευχές για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και ανανέωσαν τη τους για το μέλλον.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση