Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Rotation στις βασικές αντιδημαρχίες του Δήμου Βόλου
Rotation στις βασικές αντιδημαρχίες του Δήμου Βόλου

Rotation στις βασικές αντιδημαρχίες του Δήμου Βόλου

Με πόφση του δημάρχου , η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, ορίζεται η Μίνα Καλογήρου ως αντιδήμαρχος υπηρεσιών Διοίκησης και κι ο Θάνος ως αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας.

Σύμφωνα με την απόφαση, έγινε αποδεκτή η υπ' αριθ. 76/2-1-2019 δήλωση παραίτησης του Αθανασίου Σταυρίδη από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών -Δόμησης -Βιώσιμης Κινητικότητας και στη θέση του, ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Θ. .

Επίσης, στον αντιδήμαρχο Αθανάσιο Θεοδώρου, ανατίθεται:

– Η αναπλήρωση του δημάρχου στα καθήκοντά του, με δικαίωμα υπογραφής , σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος.

– Ο συντονισμός και η εποπτεία γενικότερων δράσεων των οργανικών μονάδων του Δήμου, σε με τη Γενική Διεύθυνση του Δήμου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της αντιδημάρχου Φρειδερίκης Καλογήρου, τις αρμοδιότητές της θα ασκεί ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Θεοδώρου, ενώ σε περίπτωση απουσίας η κωλύματος του αντιδημάρχου Αθανασίου Θεοδώρου, τις αρμοδιότητές του (πλην των αναφερομένων στην παρ. 4 της παρούσας), θα ασκεί η αντιδήμαρχος Φρειδερίκη Καλογήρου.

α σημειωθεί ότι οι αντιδήμαρχοι Φρειδερίκη Καλογήρου και Αθανάσιος Θεοδώρου, θα λαμβάνουν από τον Δήμο την κατά τον όμο προβλεπόμενη αντιμισθία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση