Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Reunion party αποφοίτων γυμνασίων της δεκαετίας του ’90
Reunion party αποφοίτων γυμνασίων της δεκαετίας  του ’90

Reunion party αποφοίτων γυμνασίων της δεκαετίας του ’90

αποφοίτων γυμνασίων Βόλου, της Νέας Ιωνίας και Αγριάς του 1990, διοργανώνεται στην πόλη του Βόλου την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:30, στην αίθουσα Ergon Showground, στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Εκτός της διασκέδασης και της αναδρομής στο μουσικό παρελθόν που θα απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι, όσα προκύψουν από αυτή τη βραδιά θα διατεθούν σε ιδρύματα της πόλης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην , o εκ των διοργανωτών, Δημήτρης Χριστόπουλος, το πάρτι αυτό διοργανώθηκε για να περάσουν όσοι παρευρεθούν μια νύχτα όπως παλιά, να βρεθούν με παλιούς φίλους και να χορέψουν στους ρυθμούς της μουσικής εκείνης της εποχής, καθώς μουσική θα παίξουν dj's, που είναι ειδήμονες της δεκαετίας 1990.

Παράλληλα, όσα προκύψουν από τη βραδιά αυτή, καθώς υπάρχει συμβολική είσοδος 5 ευρώ, θα διατεθούν ισόποσα σε: , ΕΛΕΠΑΠ, Ορφανοτροφείο Βόλου, ΦΛ, Κέντρο αυτιστικών ατόμων, Κουζίνα Αλληλεγγύης, Κ. (για την αγορά λεωφορείου).

Όπως τόνισε ο κ. Χριστόπουλος οι διοργανωτές του είχαν βοήθεια και από τη και μέσω διευθυντών σχολείων πήραν μητρώα για να μπορέσουν να βρουν έναν τουλάχιστον μαθητή από κάθε σχολείο. «Φυσικά μας βοήθησαν πολύ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να εντοπίσουμε παλιούς συμμαθητές και φίλους. Περιμένουμε να εμφανιστούν πάνω από 700 άτομα στο πάρτι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στα εξής σημεία:

RECYCLink, Δον Δαλεζίου 25Α (μεταξύ Γαζή-Γαλλίας) Αργύρης Καπετανιάς
Just Accessories, Σπυρίδη 64 Νεκτάριος Νικολός
Κομμωτήριο Μπέλλου, Σπυρίδη 28 με Δημητριάδος Μάνος Μπέλλος
Τράπεζα Θεσσαλίας, Ελ. Βενιζέλου (μεταξύ Ιάσονος- Αργοναυτών) Γιώργος Νικολέρης
Localino Café, Αγ. Νικολάου 22 (μεταξύ Ερμού-Δημητριάδος) Άλκης Ρέντης

"Αλιεύοντας" την είδηση