Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ραντεβού με τους ψηφοφόρους του είχε ο βουλευτής Μαγνησίας Κ. Μαραβέγιας
Ραντεβού με τους ψηφοφόρους του είχε ο βουλευτής Μαγνησίας Κ. Μαραβέγιας

Ραντεβού με τους ψηφοφόρους του είχε ο βουλευτής Μαγνησίας Κ. Μαραβέγιας

Ομιλί, με φορμή τη συμπλήρωση ενός έτους συμμετοχής στα κοινά, έκανε χθες βράδυ ο ς Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του «Ergon Showground».

Ο ς, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους και δήλωσε ότι είναι τιμή για αυτόν η εμπιστοσύνη τους, ενώ χαρακτήρισε τη συνάντηση ως μια ευκαιρία λογοδοσίας.

Ο κ. Μαραβέγιας είπε: «έναν χρόνο μετά την πρώτη συγκέντρωσή μας, αισθάνομαι ότι μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια με εντιμότητα και ειλικρίνεια, όπως και προεκλογικά. Νιώθω πως έκανα το καθήκον μου απέναντι στους συμ μας και είμαι στην ευχάριστη θέση να λογοδοτώ για ένα πλούσιο έργο στη , στο οποίο συμβάλλαμε από κοινού όλοι οι βουλευτές της ΝΔ».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι είναι ένας πρωθυπουργός που υποσχέθηκε προεκλογικά λιγότερα και μετεκλογικά έκανε πολλά περισσότερα.

Μιλώντας για το νέο Ασφαλιστικό υποστήριξε, ότι είναι το επόμενο βήμα για να διορθωθούν αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται με το νέο Ασφαλιστικό να αναπληρώσει, μεταξύ άλλων και τις απώλειες των χαμηλοσυνταξιούχων, με μέτρα όπως ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης. Είναι οι ίδιοι που ο φιλάνθρωπος ΣΥΡΙΖΑ τους έκοψε το Ε».

Ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε και στη συμβολή του για την επίλυση και προώθηση θεμάτων της Μαγνησίας, ενώ επισήμανε ότι η Μαγνησία έχει ανάγκη να αναδειχθεί και αυτό θα γίνει μέσα από έργα πνοής, όπως η ηλεκτροκίνηση – Λάρισας, η ιδιωτικο του λιμένα και την αναβάθμιση των υποδομών του, οι συνδυασμένες διεθνείς μεταφορές και η προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση