Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας
“Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

“Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Η κοινή προσπάθει δημιουργίς και προσφοράς των   Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο  –  11ο ηπ. Βόλου – 12ο ηπ. Βόλου – 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ν Ιωνίας (Μελισσιάτικα) – 2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – Κιβωτός το Κόσμου – Ένωσης συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου,  καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου ώρα 19:00 – 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάζεται η εκδήλωση «Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά».

Ο τίτλος της εκδήλωσης πιστεύεται ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την δημιουργίας  και προσφοράς, τόσο όλων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών, αλλά πρωτίστως των ίδιων των παιδιών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, τόσο να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της «Κιβωτού», όσο και να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο ώστε τα ίδια τα να αισθανθούν πραγματικοί κοινωνοί αυτής της προσπάθειας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την θεατρική «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» αλλά και σχετικά με την θεματολογία τραγούδια που θα παρουσιαστούν από όλα τα που συμμετέχουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ς ως μια προσφορά ς για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση