Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / “Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας
“Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

“Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Η κοινή προσπάθεια δημιουργίας και προσφοράς των   Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο  –  11ο Νηπ. – 12ο Νηπ. – 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ιωνίας (Μελισσιάτικα) – 2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – Κιβωτός το Κόσμου – Ένωσης συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου,  καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου ώρα 19:00 – 21:00 στο στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάζεται η εκδήλωση «Μια για τα ».

Ο τίτλος της εκδήλωσης πιστεύεται ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την χαρά δημιουργίας  και προσφοράς, τόσο όλων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών, αλλά πρωτίστως των ίδιων των παιδιών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, τόσο να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της «Κιβωτού», όσο και να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο ώστε τα ίδια τα να αισθανθούν πραγματικοί κοινωνοί αυτής της προσπάθειας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την θεατρική παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το και γελά» αλλά και σχετικά με την θεματολογία που θα παρουσιαστούν από όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά παράλληλα θα συγκεντρωθούν μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής ως μια προσφορά αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση