Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ
“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

Έκτκτη συνεδρίση Δημοτικού Συμβουλίου  για το θέμα της  ΕΡΓΗΛ  αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου ζητούν οι  δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης  “ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ” με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του σώματος.

Ο  επικεφαλής και οι σύμβουλοι Αρ. Δουλόποουλος και Κατερίνα Τσοπουρίδη αναφέρουν:   “Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ  ότι η ΕΡΓΗΛ κατάφερε να λάβει σήμερα το δεσμευμένο σε τράπεζα ποσό της ΜΒ  ύψους 1.420.000 ευρώ .

Λόγω της υψίστης σημασίας ζήτημα για τη βιωσιμότητα της ΜΒ και λόγω του επείγοντος του ζητήματος για τις περαιτέρω ενέργειες της και της Δημοτικής Αρχής, ζητούμε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου , με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις δικαστικές απαιτήσεις της εταιρείας ΕΡΓΗΛ καθώς και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην ΕΡΓΗΛ.

Τέλος, ζητούμε να κατατεθεί άμεσα στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η γνωμοδότηση – πόρισμα για την περίπτωση λύσης και ενσωμάτωσης της στον .”

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση