Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ
“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  για το θέμα της    αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου ζητούν οι  δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης  “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” με τους προς τον πρόεδρο του σώματος.

Ο  επικεφαλής Μιχ. και οι σύμβουλοι Αρ. Δουλόποουλος και Κατερίνα Τσοπουρίδη αναφέρουν:   “Ενημερωθήκαμε από τα   ότι η κατάφερε να λάβει σήμερα το δεσμευμένο σε τράπεζα ποσό της ΔΕΥΑΜΒ  ύψους 1.420.000 ευρώ .

Λόγω της υψίστης σημασίας ζήτημα για τη της ΔΕΥΑΜΒ και λόγω του επείγοντος του ζητήματος για τις περαιτέρω ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής, ζητούμε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις δικαστικές απαιτήσεις της εταιρείας ΕΡΗΛ καθώς και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην ΕΡΗΛ.

Τέλος, ζητούμε να κατατεθεί άμεσα στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η γνωμοδότηση – για την περίπτωση λύσης και ενσωμάτωσης της ΔΕΥΑΜΒ στον Δήμο Βόλου.”

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση