Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ
“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

“ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ΕΡΓΗΛ

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  για το θέμα της  ΕΡΓΗΛ  αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου ζητούν οι  της παράταξης  “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” με τους προς τον πρόεδρο του σώματος.

Ο  επικεφαλής Μιχ. Μιτζικός και οι σύμβουλοι Αρ. Δουλόποουλος και Κατερίνα Τσοπουρίδη αναφέρουν:   “Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ  ότι η κατάφερε να λάβει σήμερα το δεσμευμένο σε τράπεζα ποσό της ΔΕΥΑΜΒ  ύψους 1.420.000 ευρώ .

Λόγω της υψίστης σημασίας ζήτημα για τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΜΒ και λόγω του επείγοντος του ζητήματος για τις περαιτέρω ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής, ζητούμε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις δικαστικές απαιτήσεις της εταιρείας ΕΡΓΗΛ καθώς και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην ΕΡΓΗΛ.

Τέλος, ζητούμε να κατατεθεί άμεσα στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η γνωμοδότηση – πόρισμα για την περίπτωση λύσης και ενσωμάτωσης της ΔΕΥΑΜΒ στον Δήμο Βόλου.”

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση