Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / «Αναβρασμός» στις Φυλακές της Χιλιαδούς
«Αναβρασμός» στις Φυλακές της Χιλιαδούς

«Αναβρασμός» στις Φυλακές της Χιλιαδούς

Αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων των Φυλακών Βόλου, στη συνοικία της Χιλιαδούς, καθώς προχθές το μεσημέρι 11 περίπου κρατούμενοι, αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους.

Μετά από παρέμβαση του διευθυντή, τελικά το απόγευμα οι 11 αλλοδαποί πείστηκαν να επιστρέψουν πίσω στα κελιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συχνά είναι τα περιστατικά βίας μεταξύ των κρατούμενων, λόγω του συνωστισμού που επικρατεί, αλλά και των διαφορετικών εθνικοτήτων που βρίσκονται έγκλειστοι.

Υπάρχουν Έλληνες, Ρομά, Αλβανοί και Πακιστανοί, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει δύο «αντίπαλα στρατόπεδα» και συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση οι Έλληνες σε «συμμαχία» με τους Ρομά και οι Πακιστανοί με τους Αλβανούς.

Να σημειωθεί ότι για το προχθεσινό περιστατικό επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές στους εμπλεκόμενους και το χώρο επισκέφθηκε χθες ο εισαγγελέας υπηρεσίας, για να πληροφορηθεί την αιτία της έντασης, αλλά και για να διαπιστώσει τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Χιλιαδούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση  Ζέττας Μακρή -προέδρων αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών του Πηλίου, με τον καθηγήτη της Σχολής Γεωπο… - https://t.co/rUABXC7m18 -

  • Πτώμα 42χρονου στη Νέα Ιωνία - https://t.co/4wD0zXAQ1t -

  • Συνεργασία Μητρόπολης Δημητριάδος-τοπικών φορέων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821… - https://t.co/Hnt045fuYa -

"Αλιεύοντας" την είδηση