Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πτώση τάσης της ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές των σταθμών μέτρησης της Περιφέρειας στην περιοχή του Βόλου
Πτώση τάσης της ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές των σταθμών μέτρησης της Περιφέρειας στην περιοχή του Βόλου

Πτώση τάσης της ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές των σταθμών μέτρησης της Περιφέρειας στην περιοχή του Βόλου

Χθες το μεσημέρι Παρασκευή 1-5-2020 το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων και η προϊσταμένη κ. Παπακωνσταντίνου, διαπίστωσαν της τάσης του ρεύματος (187), η οποία σημειωτέον καταγράφεται στις ενδείξεις του σταθμού μέτρησης, στην περιοχή όπου βρίσκεται εγκατεστημένος ο της ς Θεσσαλίας, Βασσάνη με Γαζή, με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία των αναλυτών του σταθμού μέτρησης της ς Θεσσαλίας (εσφαλμένες , η απότομη των οποίων 1000% δεν αιτιολογείται για κανέναν λόγο όπως είναι προφανές).

Το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη εκμετάλλευσης της κ. Μπέη επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα, (π.χ. Σάββατο 2-5-2020 στις 10.00 το πρωί σημειώθηκε εκτός από τάσης και διακοπή ρεύματος). Αποτέλεσμα είναι η μη σωστή λειτουργία των αναλυτών και η αποτύπωση λαθεμένων μετρήσεων (κάποιες στιγμές είναι μηδενικές και την ίδια στιγμή γίνονται αυτομάτως μεγάλες).

Εξ' ού και ο δεύτερος σταθμός της ΔΕΣΕ, μετά από αντίστοιχες αυξομειώσεις της τάσης και διακοπή του ρεύματος από την 30η Απριλίου μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει διακοπή στη λειτουργία των αναλυτών του, καθώς το λογισμικό του, δεν εξασφαλίζει την αυτόματη επανεκκίνησή του. Μετά την επαναφορά του ρεύματος, ο σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί τις επόμενες ώρες καθ' ότι μετέβη συνεργείο της στην περιοχή όπως ενημέρωσε ο κ. Μπέης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση