Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Το ψηφοδέλτιο «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση»
Το ψηφοδέλτιο «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση»

Το ψηφοδέλτιο «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση»

Παρουσιάστηκε για τις εκλογές της Πέμπτης στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Το πρόγραμμα της παράταξης «Έμποροι Ενάντια στην Κρίση», ενόψει των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, παρουσιάστηκε σε σημερινή Τύπου, όπως και οι 23 υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου θα γίνουν την Πέμπτη 13 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί ως τις 21.30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Όπως αναφέρθηκε στη Τύπου, οι υποψήφιοι προέρχονται από μεγάλο φάσμα επαγγελμάτων, από διάφορες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, διότι για την παράταξη εμπορικά αγορά δεν είναι μόνο η Ερμού και η Σπυρίδη, αλλά κάθε περιοχή που εξασκούν το επιχειρείν.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κανελλή, η παράταξη αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, χωρίς κομματική εξάρτηση, που συστάθηκε πριν από 3 χρόνια, με ανάγκη να προσφέρει στη δημιουργία ενός Εμπορικού Συλλόγου Βόλου δυνατού και δραστήριου.

Όπως είπε, ήδη ξεκίνησαν οι επαφές με φορείς, έγιναν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και το προεδρείο της ΟΕΒΕΜ, αλλά και τα Αστικά ΚΤΕΛ, ώστε να παρουσιαστούν οι προτάσεις της παράταξης.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πρέπει να ξεφύγει από τη στασιμότητα και να αγκαλιάσει το σύνολο των μελών του, ενώ το νέο προεδρείο πρέπει να έχει τη συλλογικότητα που απαιτείται», τόνισε ο Δημ. Κανελλής.

Η Έλλη Σαμουηλίδη παρουσίασε την πρόταση της παράταξης για να γίνει ο Εμπορικός Σύλλογος σύγχρονος και δραστήριος, με αναβάθμιση της ιστοσελίδας, δημιουργία λογότυπου για τα μέλη του, εκπτωτικής κάρτας για τα μέλη και τους εμποροϋπαλλήλους, που θα στηρίξουν την τοπική αγορά και ενίσχυση των μελών του, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του επιχειρείν.

Η παράταξη προτείνει να χτιστεί εμπιστοσύνη με το καταναλωτικό κοινό με δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, να διεκδικηθούν μειώσεις της φορολογίας, του και επίλυση ασφαλιστικού, συνταξιοδοτικού και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και να συνεργάζεται με τοπικούς φορείς όπως η Ένωση Καταναλωτών, ο ΟΛΒ, το Επιμελητήριο, ο Δήμος, η ΟΕΒΕΜ κ.ά.

Το

Ο Μιχάλης Σαμπεθάι παρουσίασε τους υποψήφιους των «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση» για το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που είναι: Αγγελογιαννάκη Αγλαΐα, Αντωνάκης Ευάγγελος, Αποστολίδη Ελένη, Βαϊοπούλου Ιωάννα, Βλαχάβας Στέφανος, Βρακά Παρασκευή, Γαλανού Τιμόκλεια (Κέλλυ) Γάτος Ιωάννης – Κρίτων, Γκαντίνας Παναγιώτης, Θεοδώρου Χρυσούλα, Καμπούρογλου Χαραλαμπία (Χάρις), Καννελής Δημήτριος, Κουντουράς Δωρόθεος, Κουτσογεώργος Δημήτριος, Μπέρτσα Γεωργία, Μπέρτσα Ευαγγελία, Μωραΐτης Απόστολος, Ναλμπάντη Αικατερίνη, Νιζάμης Μάριος, Ρούντου Παρασκευή (Βίκη), Σαμουηλίδη Έλλη, Σαμπεθάϊ Μιχάλης και Σπυροπούλου Ελένη (Έλμα).

Για την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιος θα είναι ο Νιζάμης Δημήτρης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση