Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

   Η Ολομέλει της Διοίκησης του Εργτοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, κατά τη συνεδρίαση της 27/10/ και με αφορμή τη δίκη της Χρυσής ς, ενέκρινε ομόφωνα ΨΗΦΑ, με το οποίο:

  • Καταδικάζει την δολοφονικού χαρακτήρα κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών και στελεχών του ΚΚΕ, από Χρυσαυγιτών, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Πέραμα.
  • Θεωρεί τη ναζιστικής μορφής δράση της (δολοφονία του Π. Φύσσα, κατά μεταναστών, εργαζόμενων, αντιφασιστών κ.ά) στοχευμένη , που, εκτός από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Συστήματος, αποσκοπεί και στο να καταστείλει τη δράση του Εργατικού Κινήματος και όσων αντιστρατεύονται τις επικίνδυνες ιδέες και τα «ιδανικά» της.
  • Καλεί τους εργαζόμενους, μέσα από τη συσπείρωσή τους στα Σωματεία τους και στο οργανωμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα, να συνεχίσουν την πάλη τους, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και τον αζισμό, δημιουργώντας τους όρους για την απομόνωση και το ξερρίζωμα τέτοιων νοσηρών φαινομένων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση