Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ψήφισμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

   Η Ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, κατά τη της 27/10/2016 και με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενέκρινε ομόφωνα ΨΗΦΙΣΜΑ, με το οποίο:

  • Καταδικάζει την δολοφονικού χαρακτήρα επίθεση κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών και στελεχών του ΚΚΕ, από Χρυσαυγιτών, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Πέραμα.
  • Θεωρεί τη ναζιστικής μορφής δράση της ( του Π. Φύσσα, επιθέσεις κατά μεταναστών, εργαζόμενων, αντιφασιστών κ.ά) στοχευμένη πρακτική, που, εκτός από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Συστήματος, αποσκοπεί και στο να καταστείλει τη δράση του Εργατικού Κινήματος και όσων αντιστρατεύονται τις επικίνδυνες ιδέες και τα «ιδανικά» της.
  • Καλεί τους εργαζόμενους, μέσα από τη συσπείρωσή τους στα Σωματεία τους και στο οργανωμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα, να συνεχίσουν την πάλη τους, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και τον Ναζισμό, δημιουργώντας τους όρους για την απομόνωση και το ξερρίζωμα τέτοιων νοσηρών φαινομένων.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση