Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά
Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Ψαράδικη Βραδιά στην , η κορυφαία για τη δημοτική ενότητα της ς καλοκαιρινή , που εκπροσωπεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής.

Η αφορά ψυχαγωγική βραδιά με ζωντανή και πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακή κακαβιά, ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, αναψυκτικά και ποτά που θα προσφέρονται, όπως πάντα, σε εξαιρετικά χαμηλές .

Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς δίνουν την ευκαιρία στο κοινό της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής του για ψυχαγωγία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει ο θεατής των εκδηλώσεων το παραμικρό αντίτιμο εισιτηρίου και παράλληλα οι θεατές που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα ποτά και εδέσματα της κεντρικής βραδιάς, θα τα παραλάβουν σε συμβολικές .

Το μουσικό της φετινής Ψαράδικης Βραδιάς θα παρουσιάσει σχήμα καλλιτεχνών του Συλλόγου για τη διατήρηση της παράδοσης, Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε. «Παναγιώτης Αχειλάς», με επικεφαλής τον Θανάση Δραγάνη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Δραγουμάνος – κλαρίνο και ζουρνά, Περικλής Παχής – βιολί, Στέφανος Τραγουδάρας – πλήκτρα, Αλέξανδρος Καζίλας – μπουζούκι, Ιάκωβος Μπατσιανούδης – κρουστά και νταούλι, Στράτος Μεγγές – κρουστά και τραγούδι, Απόστολος Γλαφυριώτης – τραγούδι, Ελεάνα Βαρελά – τραγούδι και Θανάσης Δραγάνης – λαούτο και ούτι.

Το θα ξεκινήσει με παραδοσιακές μελωδίες και θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες ελλήνων συνθετών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση