Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά
Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Ψαράδικη Βραδιά στην , η κορυφαία για τη δημοτική ενότητα της Αγριάς καλοκαιρινή , που εκπροσωπεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής.

Η αφορά ψυχαγωγική βραδιά με ζωντανή και πλούσιο μπουφέ με κακαβιά, ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, και ποτά που θα προσφέρονται, όπως πάντα, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς δίνουν την ευκαιρία στο κοινό της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου για ψυχαγωγία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει ο θεατής των εκδηλώσεων το παραμικρό αντίτιμο εισιτηρίου και παράλληλα οι θεατές που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα ποτά και εδέσματα της κεντρικής βραδιάς, θα τα παραλάβουν σε συμβολικές τιμές.

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής Ψαράδικης Βραδιάς θα παρουσιάσει σχήμα καλλιτεχνών του Συλλόγου για τη διατήρηση της παράδοσης, Ε.Δ.Ρ..Μ.Ε. «Παναγιώτης Αχειλάς», με επικεφαλής τον Θανάση Δραγάνη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Δραγουμάνος – κλαρίνο και ζουρνά, Περικλής Παχής – βιολί, Στέφανος Τραγουδάρας – πλήκτρα, Αλέξανδρος Καζίλας – μπουζούκι, Ιάκωβος Μπατσιανούδης – κρουστά και νταούλι, Στράτος Μεγγές – κρουστά και τραγούδι, Απόστολος Γλαφυριώτης – τραγούδι, Ελεάνα Βαρελά – τραγούδι και Θανάσης Δραγάνης – λαούτο και ούτι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με παραδοσιακές μελωδίες και θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες ελλήνων συνθετών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

  • Μεθυσμένος 18χρονος προκάλεσε τροχαίο στην Αλόννησο - https://t.co/fY3T6O3thW -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/EbXPKi3Umx -

"Αλιεύοντας" την είδηση