Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Προβολή Βόλου-Πηλίου στην ιστοσελίδα -περιοδικό  june.be 
Προβολή Βόλου-Πηλίου στην ιστοσελίδα -περιοδικό  june.be 

Προβολή Βόλου-Πηλίου στην ιστοσελίδα -περιοδικό  june.be 

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Βόλου σε με το Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ολλανδία οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου,  στo πλαίσιαo της διαφημιστικής καμπάνιας του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Συγκεκριμένα  μία και ένας φωτογράφος επισκέφτηκαν  τον Βόλο και το Πήλιο με   να δημιουργήσουν υλικό για την ιστοσελίδα -περιοδικό  june.be  που έχει 35.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ηλικίας 25-45 ετών, 60% γυναίκες, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, προερχόμενο κυρίως από την περιοχή της Φλάνδρας που ενδιαφέρεται για τα ταξίδια, τις αγορές και ιδιαίτερα τη .

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου οργάνωσε το πρόγραμμα των απεσταλμένων από τον ΕΟΤ των Κάτω Χωρών ως ενιαίος προορισμός, καλύπτοντας και τους τρεις Δήμους που απαρτίζουν το Βόλο και το Πήλιο έτσι ώστε ο αναγνώστης να εισπράξει μέσα από τα άρθρα ,το πλήθος των επιλογών που έχει επιλέγοντας να έρθει στον προορισμό Volos Pelion.

Αναλυτικότερα το κλιμάκιο βίωσε την επαφή με το βουνό, την , την , τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και  σημεία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς & αρχιτεκτονικής, που μπορεί  ο επισκέπτης να συναντήσει  στην περίοδο των διακοπών του,  επιλέγοντας το Βόλο και το Πήλιο ως προορισμό.

Στο σύνολο των δράσεων προβολής του προορισμού από το τμήμα τουρισμού, εντάσσεται και η φιλοξενία και οργάνωση προγράμματος για την  εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» που προβάλλεται στο κανάλι APLHA TV και  βρέθηκε στο Βόλο με τον δημοσιογράφο Ευτύχη Γρυφάκη και δημιούργησε 2 οδοιπορικά: το ένα για το Βουνό των Κενταύρων και το άλλο για το Βόλο και έδειξαν τις ομορφιές της περιοχής στους τηλεθεατές και μελλοντικούς  επισκέπτες .

Η έγινε διαδοχικά σε 2 Σαββατοκύριακα  του Οκτωβρίου σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Στις δράσεις αυτές οι   του τουρισμού στάθηκαν αρωγοί και με τις χορηγίες τους  σε μεταφορά, φιλοξενία, γευσιγνωσία και εναλλακτικών δράσεων  δημιούργησαν μια αξέχαστη  γνωριμία με τον προορισμό που θα αποτυπωθεί στην παραγωγή υλικού για την του VOLOS PELION it’s true.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση