Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή
Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία () και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην και την Κλιματική Αλλαγή, προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλίμα, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στις 10.00, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα που θα γίνουν παράλληλες εκ στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη από πολίτες, κινήματα και φορείς, για να απαιτήσουν από τους ηγέτες των χωρών του κόσμου, που συναντώνται στη λασκώβη, να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον.

ια την επιβίωση του πλανήτη και την ανάσχεση των περιβαλλοντικών καταστροφών πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας της ς στον 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης καλείται προετοιμασίας για όσους φορείς της πόλης του Βόλου επιθυμούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην επιτυχία της διαμαρτυρίας, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας , Γαζή 216 και Βλαχάβα.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ς από τον κορωναϊό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση