Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή
Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην και την Κλιματική Αλλαγή, προγραμματίζουν διαμαρτυρίας για το κλίμα, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στις 10.00, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα που θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις στην και σε όλο τον πλανήτη από πολίτες, κινήματα και φορείς, για να απαιτήσουν από τους ηγέτες των χωρών του κόσμου, που συναντώνται στη Γλασκώβη, να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον.

Για την επιβίωση του πλανήτη και την ανάσχεση των περιβαλλοντικών καταστροφών πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας της Γης στον 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης καλείται συνάντηση προετοιμασίας για όσους φορείς της πόλης του Βόλου επιθυμούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην επιτυχία της διαμαρτυρίας, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, Γαζή 216 και Βλαχάβα.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον κορωναϊό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

  • Οδηγίες για τη γρίπη των πτηνών #γρίπητωνπτηνών - https://t.co/eFkSiM4833 -

  • Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης #σύστασησυμμορίας - https://t.co/eKz1GAtQUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση