Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή
Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην και την Κλιματική Αλλαγή, προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλίμα, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στις 10.00, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα που θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη από πολίτες, κινήματα και φορείς, για να απαιτήσουν από τους ηγέτες των χωρών του κόσμου, που συναντώνται στη Γλασκώβη, να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον.

Για την επιβίωση του πλανήτη και την ανάσχεση των περιβαλλοντικών καταστροφών πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας της Γης στον 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης καλείται προετοιμασίας για όσους φορείς της πόλης του Βόλου επιθυμούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην επιτυχία της διαμαρτυρίας, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, Γαζή 216 και Βλαχάβα.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα προστασίας από τον κορωναϊό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση