Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρωτοβουλία της ΟΛΒ ΑΕ για συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2018»
Πρωτοβουλία της ΟΛΒ ΑΕ για συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2018»

Πρωτοβουλία της ΟΛΒ ΑΕ για συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2018»

Zητά την συμμετοχή των Θεσσαλικών Φορέων

Την περιφερειακή συνείδηση της Θεσσαλίας επιχειρεί να τονώσει η ΟΛΒ ΑΕ καλώντας φορείς της περιοχής να στηρίξουν την πρωτοβουλία συμμετοχής της στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση « 2018».

Το λιμάνι της Θεσσαλίας και ευρύτερα της Κεντρικής Ελλάδας, λειτουργώντας ως πολλαπλασιαστής αξίας, επιδιώκει να εμπνεύσει τους φορείς της περιοχής, να ενώσει δυνάμεις και με πνεύμα συναντίληψης, να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας ισχυρής ομάδας που θα προβάλει- αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονετα.

Στην κατεύθυνση αυτή, το ΔΣ της Οργανισμός Λιμένος Βόλου ΑΕ διά του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, απευθύνθηκε με σε δεκάδες φορέων, γνωρίζοντας την πρωτοβουλία του για ενιαία και αναβαθμισμένη παρουσία της Θεσσαλίας στη μεγαλύτερη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση.

Ειδικότερα, στην , αναφέρονται τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένα Βόλου προτίθεται να λάβει μέρος στην επόμενη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΙΔΩΝΙΑ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο (METROPOLITAN EXPO) πλησίον του Αεροδρομίου Βενιζέλος στην Αττική τον Ιούνιο του 2018.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι φέτος ο Ο. Λ. Βόλου συμμετείχε στην εν λόγω Διεθνή Έκθεση, όχι όμως με δικό του περίπτερο αλλά μέσω του περιπτέρου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, και διαπιστώσαμε:

α)τον πολύ μεγάλο αριθμό περιπτέρων λιμένων από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία

β)τη μεγάλη σημασία της παρουσίας και προβολής του λιμένα μας μέσω της συγκεκριμένης έκθεσης

γ)τον εξαιρετικά σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ζητούσαν πληροφόρηση και ενημέρωση για το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και των δυνατοτήτων και προοπτικών του λιμένα μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρούμε ότι ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου Α.Ε. θα πρέπει να συμμετέχει στα «ΠΙΔΩΝΙΑ 2018» ως εκθέτης με δικό του περίπτερο. Μάλιστα, έχουμε την άποψη ότι η συμμετοχή αυτή θα ήταν πολύ καλύτερο να μην είναι απλά μέσω του περιπτέρου ενός ακόμη λιμένα, αλλά ενός περιπτέρου του λιμένα Βόλου ως Περιφερειακού Λιμένα της Θεσσαλίας, δηλ. ενός περιπτέρου που θα παρουσιάσει συνολικά τις πολύ-επίπεδες δυνατότητες της Θεσσαλίας και του λιμένα μας που αποτελεί και το φυσικό επίνειο της Θεσσαλικής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, εκτιμούμε ότι τα επόμενα “” αποτελούν μια ευκαιρία να παρουσιασθούν σε διεθνές κοινό όλες οι παραγωγικές, βιομηχανικές, εμπορικές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλίας και να προβληθεί κάθε τομέας παραγωγής και παροχής υπηρεσιών:

-λιμενικές υπηρεσίες

-βιομηχανικός κλάδος

-αγροτική παραγωγή

-τουριστικές υπηρεσίες

-ορεινή περιήγηση – περιπατητικός/ποδηλατικός τουρισμός

-εκπαίδευση και τεχνολογία

-ψυχαγωγικές δραστηριότητες

-αθλητικός και εκπαιδευτικός τουρισμός

-θαλάσσιος τουρισμός (yachting)

-κρουαζιέρα

-πολιτιστικές δραστηριότητες

-

-γευσιγνωσία

Ελπίζοντας ότι δεν έχουμε παραλείψει κάποιον παραγωγικό κλάδο ή παραγωγική δραστηριότητα και με μείζονα στόχο να καταδείξουμε σε μια από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις ότι η Θεσσαλία έχει όλες τις προοπτικές να αποτελέσει δυναμικό έλξης επενδυτικού ενδιαφέροντος, σας καλούμε σε μια συνεργασία με σκοπό την επιτυχημένη παρουσίαση και προβολή της Θεσσαλίας σε ένα διεθνές κοινό υψηλών προδιαγραφών και οικονομικών δυνατοτήτων.

Όπως αντιλαμβάνεσθε μια τέτοια πρωτοβουλία απαιτεί καλή προετοιμασία και συντονισμό, για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε μέχρι την 01/8/ να μας απαντήσετε εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή (μέσω αποστολής email στην διεύθυνση admin@port-volos) γνωρίζοντας μας το άτομο με το οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε (όνομα, τηλ. κατά προτίμηση κινητό, email).

Εν συνεχεία θα ορισθεί άμεσα μια πρώτη συνάντηση στην έδρα του Οργανισμού Λιμένα Βόλου για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα.

Συμπληρωματικά σας κάνουμε γνωστό ότι ο Ο. Λ. Βόλου έχει ήδη επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της Έκθεσης και έχει ήδη λάβει στοιχεία για το είδος, μέγεθος και τις δυνατότητες των περιπτέρων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση», καταλήγει η επιστολή”.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

"Αλιεύοντας" την είδηση