Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρόθεση αξιοποίησης του προγράμματος «Νέαρχος» από τον ΟΛΒ
Πρόθεση αξιοποίησης του προγράμματος «Νέαρχος» από τον ΟΛΒ

Πρόθεση αξιοποίησης του προγράμματος «Νέαρχος» από τον ΟΛΒ

Την πρόθεση ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, να αξιοποιήσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «έαρχος» για την εκτέλεση έργων, που θα προκύψουν στο πλαίσιο της οριζόμενης ς Στρατηγικής και στο λιμένα Βόλου, εξέφρασε με της προς τον γενικό γραμματέα Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου .

Η κ. Μήτρου, ζήτησε να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της σχετικής ΚΥΑ, που θα δημιουργήσει το αντίστοιχο κανονιστικό/ρυθμιστικό πλαίσιο της ς Στρατηγικής, δίνοντας τη δυνατότητα και στον λιμένα Βόλου να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Σε απάντησή του, ο κ. Κυριαζόπουλος, διευκρινίζει ότι το πρόγραμμα «έαρχος» καταρτίστηκε στο πλαίσιο υλος των δράσεων της Εθνικής Στρατηγικής, προκειμένου να διασφαλιστεί εκτός των άλλων και η των λιμένων και η βελτίωση των υποδομών τους.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι, η διαδικασία υλος και χρηματοδότησής του, εξειδικεύεται με Κοινή Απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Εσωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και στην παρούσα φάση βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής των υπογραφών, ενώ αναμένεται η δημοσίευσή της μέχρι το τέλος του έτους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση