Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πρόταση «ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία
Πρόταση «ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Πρόταση «ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Πρόταση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ.Βόλου κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» με θέμα έκτακτη δαπάνη για αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία.

Στην πρόταση, την οποία υπογράφουν ο επικεφαλής Μιχ. Μιτζικός και οι σύμβουλοι Κατερίνα Τσοπουρίδου και Τέλης Δουλόπουλος αναφέρεται: «Παρατηρείται έντονο πρόβλημα μετακίνησης των μαθητών του Ειδικού Εργαστηρίου, Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, μίας ευαίσθητης ομάδας παιδιών, που χρίζει της ευαισθησίας όλων μας και πρωτίστως του Δήμου μας.

Πέραν της αρμοδιότητας και ευθύνης για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία τους, τίθεται για την πόλη μας ζήτημα άμεσης και σοβαρής ανάγκης για τη μεταφορά μαθητών με αναπηρία από και προς το σχολείο τους, το Ειδικό Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Εκτιμούμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει άμεσα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναμόρφωσης του προϋπολογισμού ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα το κονδύλι των 65.000 ευρώ που απαιτούνται για την προμήθεια κατάλληλου λεωφορείου – εν ανάγκη μέσω μείωσης άλλων δαπανών (με αντίστοιχη μείωση 65.000 ευρώ για την ήδη υπέρογκη δαπάνη εορταστικού φωτισμού) – για την αγορά κατάλληλου λεωφορείου, που θα συμβάλλει για τις μετακινήσεις παιδιών με αναπηρία.

Προτείνουμε η συγκεκριμένη δαπάνη των 65.000 ευρώ να τεθεί άμεσα προς έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα - https://t.co/OHD6CCPdB4 -

  • Παγκόσμιος ο Παπαστάμος στο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Βουδαπέστης - https://t.co/E9rcevPz4L -

  • Μεγάλη φωτιά στη Σάμο - https://t.co/7Vru6X76TD -

"Αλιεύοντας" την είδηση