Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία
Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” αγοράς λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Πρόταση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” με θέμα έκτακτη δαπάνη για αγορά λεωφορείου για με .

Στην πρόταση, την οποία υπογράφουν ο επικεφαλής Μιχ. και οι σύμβουλοι Κατερίνα Τσοπουρίδου και Τέλης Δουλόπουλος αναφέρεται: “Παρατηρείται έντονο πρόβλημα μετακίνησης των μαθητών του Ειδικού Εργαστηρίου, Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, μίας ευαίσθητης ομάδας παιδιών, που χρίζει της ευαισθησίας όλων μας και πρωτίστως του Δήμου μας.

Πέραν της αρμοδιότητας και ευθύνης για τη στα σχολεία τους, τίθεται για την πόλη μας ζήτημα άμεσης και σοβαρής ανάγκης για τη με από και προς το τους, το Ειδικό Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Εκτιμούμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει άμεσα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναμόρφωσης του προϋπολογισμού ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα το κονδύλι των 65.000 ευρώ που απαιτούνται για την προμήθεια κατάλληλου λεωφορείου – εν ανάγκη μέσω μείωσης άλλων δαπανών (με αντίστοιχη μείωση 65.000 ευρώ για την ήδη υπέρογκη δαπάνη εορταστικού φωτισμού) – για την αγορά κατάλληλου λεωφορείου, που θα συμβάλλει για τις παιδιών με αναπηρία.

Προτείνουμε η συγκεκριμένη δαπάνη των 65.000 ευρώ να τεθεί άμεσα προς έγκριση στο επόμενο Συμβούλιο.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση