Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ
Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του  ΑΓΝΒ

Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ

Πρόταση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσαν οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχάλης Μιτζικός, Κατερίνα Τσοπουρίδου και Δουλόπουλος για την αδυναμία περίθαλψης και παροχής ς σε καρκινοπαθείς στο Νοσοκομείο .

Οι παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν: «Κύριε πρόεδρε, με την ιδιότητά σας ως γιατρός στο Νοσοκομείο της πόλης μας, γνωρίζετε καλύτερα από τους υπογράφοντες το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει με την του Νοσοκομείου να μην δέχεται, λόγω έλλειψης επαρκών κονδυλίων και προσωπικού, περαιτέρω καρκινοπαθείς συμπολίτες μας οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν πρόγραμμα ενδοφλέβειας ς.

Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό ζήτημα πρέπει να συζητηθεί στην επικείμενη του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να αποφασιστούν, ομόφωνα αν είναι δυνατόν, ενέργειες και πρωτοβουλίες με σκοπό το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος που έχει να κάνει με την συμπολιτών μας.

Αν και αποτελεί ξεκάθαρη υποχρέωση της Κεντρικής Διοίκησης να λύσει άμεσα το ζήτημα, θεωρούμε ότι θα πρέπει να διευρυνθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας όλες οι δυνατότητες βοήθειας και συνδρομής απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί από την επάρατη νόσο και αντιμετωπίζουν την ανεπάρκεια των κρατικών δομών ς και παραπέμπονται σε όμορους Νομούς για θεραπεία. Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους συμπολίτες μας στον αγώνα που δίνουν».

Τέλος, τονίζουν ότι η ανησυχητική αύξηση κατά 30% νέων περιστατικών καρκίνου όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη εκπόνησης επιδημιολογικής μελέτης, η οποία περιλαμβάνεται μέσα στις προτάσεις που καταθέσαμε προ ημερών στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση