Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ
Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του  ΑΓΝΒ

Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ

Πρόταση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσαν οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχάλης Μιτζικός, Κατερίνα Τσοπουρίδου και Αριστοτέλης Δουλόπουλος για την αδυναμία περίθαλψης και παροχής θεραπείας σε στο .

Οι παραπάνω αναφέρουν: «Κύριε πρόεδρε, με την ιδιότητά σας ως στο της πόλης μας, γνωρίζετε καλύτερα από τους υπογράφοντες το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόφαση του Νοσοκομείου να μην δέχεται, λόγω έλλειψης επαρκών κονδυλίων και προσωπικού, περαιτέρω συμπολίτες μας οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν πρόγραμμα ενδοφλέβειας θεραπείας.

Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό ζήτημα πρέπει να συζητηθεί στην επικείμενη του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να αποφασιστούν, ομόφωνα αν είναι δυνατόν, ενέργειες και πρωτοβουλίες με σκοπό το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος που έχει να κάνει με την συμπολιτών μας.

Αν και αποτελεί ξεκάθαρη υποχρέωση της Κεντρικής Διοίκησης να λύσει άμεσα το ζήτημα, θεωρούμε ότι θα πρέπει να διευρυνθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας όλες οι δυνατότητες βοήθειας και συνδρομής απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί από την επάρατη νόσο και αντιμετωπίζουν την ανεπάρκεια των κρατικών δομών υγείας και παραπέμπονται σε όμορους Νομούς για θεραπεία. Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους συμπολίτες μας στον αγώνα που δίνουν».

Τέλος, τονίζουν ότι η ανησυχητική αύξηση κατά 30% νέων περιστατικών καρκίνου όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη εκπόνησης επιδημιολογικής μελέτης, η οποία περιλαμβάνεται μέσα στις που καταθέσαμε προ ημερών στο Συμβούλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση