Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ
Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του  ΑΓΝΒ

Πρόταση “ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για πρόσληψη γιατρών στην Ογκολογική μονάδα του ΑΓΝΒ

Πρόταση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κατέθεσαν οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχάλης Μιτζικός, Κατερίνα Τσοπουρίδου και Αριστοτέλης Δουλόπουλος για την αδυναμία περίθαλψης και παροχής θεραπείας σε καρκινοπαθείς στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν: «Κύριε πρόεδρε, με την ιδιότητά σας ως γιατρός στο Νοσοκομείο της πόλης μας, γνωρίζετε καλύτερα από τους υπογράφοντες το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει με την του Νοσοκομείου να μην δέχεται, λόγω έλλειψης επαρκών κονδυλίων και προσωπικού, περαιτέρω καρκινοπαθείς συμπολίτες μας οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν ενδοφλέβειας θεραπείας.

Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό ζήτημα πρέπει να συζητηθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να αποφασιστούν, ομόφωνα αν είναι δυνατόν, ενέργειες και πρωτοβουλίες με σκοπό το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος που έχει να κάνει με την ζωή συμπολιτών μας.

Αν και αποτελεί ξεκάθαρη υποχρέωση της Κεντρικής Διοίκησης να λύσει άμεσα το ζήτημα, θεωρούμε ότι θα πρέπει να διευρυνθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας όλες οι δυνατότητες βοήθειας και συνδρομής απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί από την επάρατη νόσο και αντιμετωπίζουν την ανεπάρκεια των κρατικών δομών υγείας και παραπέμπονται σε όμορους Νομούς για θεραπεία. Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους συμπολίτες μας στον αγώνα που δίνουν».

Τέλος, τονίζουν ότι η ανησυχητική αύξηση κατά 30% νέων περιστατικών καρκίνου όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη εκπόνησης επιδημιολογικής μελέτης, η οποία περιλαμβάνεται μέσα στις προτάσεις που καταθέσαμε προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/cao28Po9U1 -

  • Κραυγή διαμαρτυρίας αθλητικών συλλόγων για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κολυμβητήριο Βόλου - https://t.co/32zCnybS6Z… -

"Αλιεύοντας" την είδηση