Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προτάσεις Γ. Καλτσογιάννη σε δικηγορικό και εμπορικό σύλλογο
Προτάσεις Γ. Καλτσογιάννη σε δικηγορικό και εμπορικό σύλλογο

Προτάσεις Γ. Καλτσογιάννη σε δικηγορικό και εμπορικό σύλλογο

ια την ενίσχυση των επαγγελματιών και της ιδιωτικής οικονομίας

Με τα διοικητικά συμβούλια του Δικηγορικού Συλλόγου και του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ιώργος Καλτσογιάννης, όπου κατέθεσε προτάσεις για την ενίσχυση της θέση των επαγγελματιών και την ευρύτερη τόνωση της ιδιωτικής οικονομίας.

Αρχικά ο κ. Καλτσογιάννης συναντήθηκε με τον πρόεδρο  Χρήστο Στρατηγόπουλο και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Ο ίδιος δήλωσε πως «ως μάχιμος και μέλος της δικηγορικής οικογένειας εδώ και χρόνια, αισθάνθηκα πραγματικά την ανάγκη  να ξεκινήσω την προεκλογική προσπάθεια με μια συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Βόλου» και συμπλήρωσε πως «ένα από τα βασικά θέμα συζήτησης ήταν η επίλυση του κτιριακού, η αντιμετώπιση του ζητήματος του δικαστικού μεγάρου και τι πρέπει να γίνει. Δεσμεύτηκα στο προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά πως η νέα κυβέρνηση της θα πράξει ό,τι είναι αναγκαίο για την τόνωση της θέσης των δικηγόρων και ότι προσωπικά θα σταθώ άξιος συαστάτης στα ζητήματα του κλάδου μας».

Στη συνέχεια ο κ. Καλτσογιάννης συναντήθηκε με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, ανταλλάσσοντας πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Οντόπουλο και τα άλλα μέλη για την θωράκιση και αναβάθμιση της εμπορικής αγοράς.

«Οι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της αγοράς η οποία στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επλήγη στο μέγιστο βαθμό μέσα από τις συνεχείς αυξήσεις των φόρων. Η εμπορική αγορά είναι ένας από τους σημαντικότερους κρίκους της ιδιωτικής οικονομίας και η Ν.Δ. διαθέτει ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο σχέδιο φοροελαφρύνσεων, προκειμένου να τονωθεί η αγορά, να «ανασάνουν» οι έμποροι και να δουν το μέλλον με μια νέα προοπτική. Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με ηγέτη τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα δημιουργήσει το κατάλληλο επενδυτικό και φιλικό προς την επιχειρηματικότητα , προκειμένου οι έμποροι και οι επαγγελματίες αφενός να εξασφαλίσουν την οικονομική τους βιωσιμότητα αφετέρου να εξελιχθούν δημιουργώντας και θέσεις εργασίας».

Ο κ. Καλτσογιάννης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, προσθέτοντας πως θα σταθεί αρωγός για την γενικότερη εξέλιξη της αγοράς μεταξύ άλλων μέσα από νέες δομές και υλοποίηση προγραμμάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση