Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ
Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Πρόστιμο ύψους 921 ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της στον εργολάβο που έχει  αναλάβει την εκτύπωση, τη διαχείριση και τη των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην αποστολή των ειδοποιητηρίων, σε αρκετούς κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αριστείδη Σαββάκη υπήρξαν διάφορα προβλήματα στην ομαλή εφαρμογή της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών και γι’ αυτό το λόγο επιβλήθηκε το πρόστιμο στον ανάδοχο, για πλημμελή καθήκοντος.

Όπως τονίστηκε αποφασίστηκε η εφαρμογή αυτού του μέτρου, προκειμένου να συμμορφωθεί ο εργολάβος και σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, θα εξεταστούν και άλλοι τρόποι.

Παράλληλα στη χθεσινή του Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα η άμεση υλοποίηση μελέτης, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που παρατηρούνται στην υδροδότηση του οικισμού της Κριθαριάς. Συγκεκριμένα τόσο πέρυσι, όσο και φέτος προέκυψε ζήτημα με τους αγωγούς της γεώτρησης της Σουβάλας, καθώς εντοπίστηκαν άλατα.

Έτσι λοιπόν δόθηκε εντολή για άμεση υλοποίηση μελέτης που θα δώσει λύση στην υδροδότηση του οικισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση