Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ
Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Πρόστιμο 921 ευρώ για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Πρόστιμο ύψους 921 ευρώ ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ στον εργολάβο που έχει  αναλάβει την εκτύπωση, τη διαχείριση και τη διανομή των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην αποστολή των ειδοποιητηρίων, σε αρκετούς κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Αριστείδη Σαββάκη υπήρξαν διάφορα προβλήματα στην ομαλή εφαρμογή της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών και γι’ αυτό το λόγο επιβλήθηκε το πρόστιμο στον ανάδοχο, για πλημμελή εκτέλεση καθήκοντος.

Όπως τονίστηκε αποφασίστηκε η εφαρμογή αυτού του μέτρου, προκειμένου να συμμορφωθεί ο εργολάβος και σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, θα εξεταστούν και άλλοι τρόποι.

Παράλληλα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα η άμεση υλοποίηση μελέτης, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που παρατηρούνται στην υδροδότηση του οικισμού της Κριθαριάς. Συγκεκριμένα τόσο πέρυσι, όσο και φέτος προέκυψε ζήτημα με τους αγωγούς της γεώτρησης της Σουβάλας, καθώς εντοπίστηκαν άλατα.

Έτσι λοιπόν δόθηκε εντολή για άμεση υλοποίηση μελέτης που θα δώσει λύση στην υδροδότηση του οικισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο για τον Δημ. Κουφοντίνα - https://t.co/0UDBa3WWti -

  • Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Βαγδάτης - https://t.co/pTPWrljeWx -

  • Στον Βόλο η εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας από το Άγιον Όρος - https://t.co/oDdrLWVjPJ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση