Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προστασία της Αστυνομίας ζητούν οι καταστηματάρχες για τον τελικό κυπέλλου
Προστασία της Αστυνομίας ζητούν οι καταστηματάρχες για τον τελικό κυπέλλου

Προστασία της Αστυνομίας ζητούν οι καταστηματάρχες για τον τελικό κυπέλλου

Την προστασία από την Αστυνομία ζητούν οι καταστηματάρχες του Βόλου, από , βανδαλισμούς και μαζική φυγή πριν πληρωθούν οι λογαριασμοί από ορδές φιλάθλων που αναμένεται να φτάσουν στο Βόλο το Σάββατο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ – Εστίασης ιάννης ρηγορίου απευθύνθηκε σήμερα στον αστυνομικό διευθυντή ς, αρχο Γιάννη Τόλια και του ζήτησε προστασία, ενόψει της άφιξης των φιλάθλων των δύο ομάδων το Σάββατο, ώστε να μην παρατηρηθούν και βανδαλισμοί σε βάρος των επαγγελματιών της πόλης.

«Οι μνήμες είναι νωπές από τους βανδαλισμούς και τις ζημιές που έγιναν προ διετίας από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, σε της παραλίας και όχι μόνο», είπε ο Γιάννης Γρηγορίου, που τόνισε ότι αφού έτρωγαν κι έπιναν οι «» αποχωρούσαν μαζικά, χωρίς να πληρώσουν ον λογαριασμό.

Ο ίδιος είπε ότι εικόνες σαν αυτές δεν μπορούν να επαναληφθούν και φέτος, διότι οι , δεν αντέχουν άλλη ζημιά στις ήδη πληγωμένες από την επιχειρήσεις τους, που βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Τέλος καλεί τους καταστηματάρχες που θα παρατηρήσουν ζημιές, βανδαλισμούς να καλούν την Αστυνομία, για να συλλαμβάνει τους δράστες και να τους οδηγεί στο αυτόφωρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση