Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου
Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

“Όπως γνωρίζετε η ελληνική κυβέρνηση, έχει εξαγγείλει σειρά μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του 19. Όσον αφορά σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν προς νησιωτικούς προορισμούς, οι κατά τόπους λιμενικές Αρχές, οφείλουν να ελέγχουν σε κάθε λιμάνι, κάθε επιβάτη, τα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να επιδεικνύει, προκειμένου να του επιτραπεί να ταξιδέψει.” Τα παραπάνω αναφέρει ο Οργανισμός Λιμένος , με αφορμή παράπονα και διαμαρτυρίες επιβατών, κατά την αναμονή τους στον χώρο του επιβατικού λιμένα κατά τη διάρκεια ελέγχου από τις λιμενικές Αρχές.

Επίσης ο   ενημερώνει ότι: “Ο Οργανισμός Λιμένος , διαθέτει δύο αίθουσες – χώρους αναμονής των επιβατών, που λειτουργούν στα δύο , εντός του επιβατικού λιμένα. Μάλιστα στους όρους των σχετικών παραχωρήσεων που έχουν υπογραφεί, προβλέπεται η σχετική εξυπηρέτηση των επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν από το λιμάνι του .

Μέχρι και το 2019(προ πανδημίας), οπότε από το λιμάνι του Βόλου, διακινούνταν πολύ μεγαλύτερος αριθμός επιβατών, δεν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, με επιβάτες στους χώρους αναμονής που λειτουργούν.

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι, λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των χρονοβόρων ελεγκτικών διαδικασιών που καλούνται να υποβάλλονται οι , δημιουργείται .

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, ενεργώντας άμεσα από την στιγμή που ανέκυψε το θέμα αυτό, εξέτασε και διερεύνησε εναλλακτικούς τρόπους (προσωρινή κατασκευή σκίαστρο κ.ά.) και προκρίνει τη λύση της προμήθειας προσωρινού λυόμενου μεταλλικού στεγάστρου με επικάλυψη διάτρητου πανιού σκίασης, το οποίο θα τοποθετηθεί στη νότια όψη του κτιρίου του κεντρικού Λιμεναρχείου με ταυτόχρονη προσωρινή κατάργηση των διαγραμμισμένων θέσεων στάθμευσης.

Η τοποθέτηση του στεγάστρου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου και η απομάκρυνσή του και η αποθήκευση του στις αποθήκες της για μελλοντική του χρήση, θα γίνει με το πέρας της θερινής περιόδου.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση