Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκε προσωρινή μιας λωρίδας της οδού Καρτάλη, για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, της οδού Κ. Καρτάλη μεταξύ των οδών Δημητριάδος και Αναλήψεως, στο Βόλο, από σήμερα ημέρα Τρίτη έως το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, 8.00 το πρωί έως 4.00 το απόγευμα, λόγω εργασιών για την εκτέλεση του έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί «κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού, ενώ η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ. που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση