Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Καρτάλη για επέκταση δημοτικού φωτισμού

Με του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή μιας λωρίδας της οδού Καρτάλη, για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, της οδού Κ. Καρτάλη μεταξύ των οδών Δημητριάδος και Αναλήψεως, στο Βόλο, από σήμερα ημέρα Τρίτη έως το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, 8.00 το πρωί έως 4.00 το απόγευμα, λόγω εργασιών για την του υ “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί «κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού, ενώ η ισχύς της ς αρχίζει από την τοποθέτηση κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 “Περί κυρώσεως του ”, όπως τροπ. με το . 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση