Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Λάρισας- Βόλου
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Λάρισας- Βόλου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Λάρισας- Βόλου

Λόγω εργσιών ποχέτευσης
Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. Τόλια, αποφασίστηκε η προσωρινή των αριστερών λωρίδων αμφότερων των ρευμάτων της Ε.Ο ς -Βόλου, από την χ/θ 54+400 έως την χ/θ 56+060, για χρονικό διάστημα από σήμερα 23 Μαρτίου, έως 13 Απριλίου καθ' όλο το 24ώρο, λόγω εργασιών αποχέτευσης – κατασκευής αγωγού Σ1- Σ9 στην κεντρική νησίδα της Ε.Ο ς Βόλου.
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων
Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει από της τοποθετήσεως των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ.Βόλου που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση