Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αθηνών
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο  Αθηνών

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αθηνών

Με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Θαν. Καλαμπόκα, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της λεωφόρου Αθηνών προς Μικροθήβες.

Συγκεκριμένα αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Μικροθήβες, της Λεωφόρου Αθηνών, μεταξύ του κόμβου στην είσοδο των Αϊβαλιώτικων από Βόλο και της οδού ΑΓ. Τριανταφύλλου στην είσοδο των Αϊβαλιώτικων από Μικροθήβες (περίπου 450,0μ), από την Πέμπτη 20/08/2020 έως και το Σάββατο 22/08/2020 και από ώρες 07:00 π.μ. έως 19.00 μμ., λόγω εργασιών εκτέλεσης κεντρικού αγωγού φυσικού αερίου για την τροφοδότηση της περιοχής των Αϊβαλιώτικων, λόγω εργασιών εκτέλεσης κεντρικού αγωγού φυσικού αερίου για την τροφοδότηση της περιοχής των Αϊβαλιώτικων, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από το εναπομείναν ελεύθερο ρεύμα θα επιτρέπεται στα οχήματα με κατεύθυνση προς Μικροθήβες ενώ τα οχήματα προερχόμενα από Μικροθήβες θα παρακάμπτονται στο ύψος της Αργώ προς τις οδούς Πευκακίων -Λεμεσού – ΑΓ. Τριανταφύλλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση