Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γρ. Λαμπράκη
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γρ. Λαμπράκη

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γρ. Λαμπράκη

Λόγω εργασιών ολοκλήρωσης του κυκλικού κόμβου

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκης, αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών ολοκλήρωσης του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη – Παπαδιαμάντη, στο Βόλο.

Η απόφαση ελήφθη, αποβλέποντας στην ασφαλέστερη ρύθμιση της κυκλοφορίας εντός του τρίτου κυκλικού κόμβου, στο Βόλο και ειδικότερα προς την πλευρά της οδού Πυράσου.

Η απόφαση ισχύει για σήμερα Τετάρτη, καθ’ ολο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ολοκλήρωσης στο πλαίσιο του έργου ‘’ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ‘’.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας προς την πλευρά της οδού Πυράσου του 3ου κυκλικού κόμβου στο Βόλο, για χρονικό διάστημα από 10.10.2018 ημέρα Τετάρτη, έως και 10.10.2018, ημέρα Τετάρτη, καθ’ ολο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ολοκλήρωσης στα πλαίσια του έργου ‘’ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ‘’, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας».
Επιπροσθέτως εντάσσεται στις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η μονοδρόμηση της οδού Αργοναυτών από το ύψος του κτιρίου λιμενεργατών στην πλατεία Τελωνείου έως την είσοδο του επιβατικού λιμένα (Κεντρικός Προβλήτας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση