Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βόλο και Ν.Ιωνία
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βόλο και Ν.Ιωνία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βόλο και Ν.Ιωνία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βόλο και Ν.Ιωνία, λόγω εργασιών θα γίνουν με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη. Οι εργασίες αφορούν εγκατάσταση  οπτικής ίνας, φρεζαρίσματος των οδών και ασφαλτόστρωσης.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας α) τμημάτων της οδού Ζακύνθου μεταξύ των οδών Περιφερειακής και Δαβάκη, β) τμημάτων της οδού Χρ. Σμύρνης μεταξύ των οδών Παρασκευοπούλου και Ζέρβα, γ) τμημάτων της οδού Ζέρβα μεταξύ των οδών Χρ. Σμύρνης και Παπάγου, δ) τμημάτων της οδού Παπάγου μεταξύ των οδών Ζέρβα και Βουλγαροκτόνου, ε) τμημάτων της οδού Παρασκευοπούλου μεταξύ των οδών Παπάγου και Βουτζά, στ) τμημάτων της οδού Βουτζά μεταξύ των οδών Παρασκευοπούλου και Ρόυμελης, ζ) τμημάτων της οδού Ρούμελης μεταξύ των οδών Βουτζά και Παπάγου, η) τμημάτων της οδού Βουλαγαροκτόνου μεταξύ των οδών Παπάγου και Καζανάκη, θ) τμημάτων της Λεωφόρου Καζανάκη μεταξύ των οδών Βουλαγαροκτόνου και Νικομηδείας, ι) τμημάτων της οδού Νικομηδείας μεταξύ της Λεωφ. Καζανάκη και της οδού Παπάγου, ια) τμημάτων της οδού Ευφραιμίδου μεταξύ των οδών Νικομηδείας και Αναπαύσεως, ιβ) τμημάτων της οδού Στρ. Ιωάννου μεταξύ των οδών Αναπαύσεως και Σινώπης, ιγ) τμημάτων της οδού Ζάχου μεταξύ των οδών Αναλήψεως κι Επτά Πλατανίων, ιδ) τμημάτων της οδού Επτά Πλατανίων μεταξύ των οδών Ζάχου και Αχιλλέως, ιε) τμημάτων της οδού Σταδίου μεταξύ των οδών Μανδηλαρά και Λαμψάκου και ιστ) τμημάτων της οδού Γαλλίας μεταξύ των οδών Σαράφη και Δονδολίνων.
Επίσης, αποφασίστηκε η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας α)τμημάτων της οδού Κ.Καρτάλη μεταξύ των οδών Δ. Γεωργιάδη και Αναλήψεως, β) τμημάτων της οδού Κουταρέλια μεταξύ των Κωνσταντά και Ρ. Φεραίου, γ) τμημάτων της οδού Ροζού μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Πλάτωνος, δ) τμημάτων της οδού Ι. Καρτάλη μεταξύ των οδών Δημ. Γεωργιάδη και Λ. Βυρώνος, ε) τμημάτων της οδού Χέϋδεν μεταξύ της Λεωφ.Αθηνών και της οδού Σέκερη, στ) τμημάτων της οδού Σέκερη μεταξύ των οδών Χεϋδεν και Ζάχου, ζ) τμημάτων της οδού Ζάχου μεταξύ των οδών Σέκερη και Γρ. Λαμπράκη, η)τμημάτων της οδού Λαρίσης μεταξύ των οδών Ναυπλίου έως το ύψος supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, θ) τμημάτων της οδού Μπότσαρη μεταξύ των οδών Κατσαντώνη και Αραχώβης και ι) τμημάτων της οδού Παπαφλέσσα μεταξύ των οδών Λαρίσης και Αγ. Αναργύρων, από σήμερα έως την 12/8/2018, ημέρα Κυριακή και από ώρες 07.00 έως 21.00, λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας, φρεζαρίσματος των οδών και ασφαλτόστρωσης, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου υπογραφή συμφωνίας για χρήση του σταδίου Νεάπολης από Ολυμπιακό και Νίκη… - https://t.co/aiY83cJ7Gh -

  • Τελετή ορκωμοσίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/MQtTh63RlF -

  • Στο αναπτυξιακό εργαλείο της ΟΧΕ  Β. Σποράδων αναφέρθηκε ο πpεριφερειάρχης Θεσσαλίας από την Αλόννησο… - https://t.co/x2phQPS8wI -

"Αλιεύοντας" την είδηση