Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου από ομάδα φοιτητών
Προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου από ομάδα φοιτητών

Προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου από ομάδα φοιτητών

Tην πρώτη προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου στην πόλη, με την επωνυμία «Βούλευσις» διοργανώνει ομάδα φοιτητών υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου.

Η προσομοίωση θα πραγματοποιηθεί από 4 -7 Απριλίου και σκοπός της είναι να συζητηθούν από τους νέους, συμμετέχοντες του συνεδρίου, θέματα που αφορούν και απασχολούν την κοινωνία του Βόλου και να κατατεθούν προτάσεις και να ληφθούν αποφάσεις από αυτούς.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Βόλου και η τελική συνεδρίαση, που θα περιλαμβάνει την έκδοση ψηφισμάτων, θα είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες, ενώ όλες οι εργασίες του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά με τη μορφή βίντεο.

Η περίοδος αιτήσεων για το συνέδριο ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαρτίου και μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική αίτηση του συνεδρίου στη σελίδα στο Facebook : https://www.facebook.com/Vouleusis/

Για περισσότερες πληροφορίες: vouleusis@gmail.com.

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα δίωξη για τη Ρένα Δούρου και για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα - https://t.co/dTGkRNIeFm -

  • Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος - https://t.co/CBPC09kNCw -

  • Νεκρή μία μητέρα με το μωρό της που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο - https://t.co/lLZM7HOAiz -

"Αλιεύοντας" την είδηση