Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προσλήψεις αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Προσλήψεις αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Προσλήψεις αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 47 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, για πρώτη φορά τη νέα χρονιά, με βασικότερο τον προγραμματισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού, κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Επίσης το σώμα θα αποφασίσει για τις απαιτούμενες ενέργειες στο πλαίσιο των διαδικασιών χρηματοδότησης εκπόνησης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο Δήμο Βόλου, μέσω του Πράσινου Ταμείου και θα εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου “Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας”.

Ακόμη, θα λάβει απόφαση έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου “Μετατροπή του Εκθεσιακού Αθλητικού Κέντρου σε Συνεδριακό Κέντρο”.

Συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική

Εν τω μεταξύ, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα η Οικονομική επιτροπή κι έλαβε απόφαση για την πολυετή ανάληψη υποχρεώσεων για την πρόσληψη ιατρών για τα ΚΑΠΗ και απόφαση για την έγκριση και τη διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 που αναλαμβάνονται για ολόκληρο το προϋπολογιζόμενο ποσό από την αρχή του έτους.

Τέλος, στις 13.00 τη Δευτέρα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή με εννέα θέματα συζήτησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Σκύρο ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας - https://t.co/foMN4XTnA8 -

  • Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Παγωνάρης - https://t.co/IfIAkDkaAM -

  • Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - https://t.co/QBBlP835fn -

"Αλιεύοντας" την είδηση