Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, θα τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 18.30.

Επίσης το Δ.Σ. θα λάβει αποφάσεις παραχώρησης χώρου στην πλατεία , με σκοπό την υλοποίηση εκπαιδευτικής – ενημερωτικής – δραστηριότητας στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10:00 έως 14:00, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ Λάρισας, παραχώρησης χώρου ,50Χ1,50 στην πλατεία Πανεπιστημίου, για ενημερωτική δράση το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018, στην «Κουζίνα Αλληλεγγύης» και παραχώρησης χώρου με , με σκοπό τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου bazaar, το διάστημα 15 με 20 Δεκεμβρίου 2018 στο Σύλλογο Καρκινοπαθών.

Επιπλέον, θα ληφθεί απόφαση για την ανάθεση στον ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ της συν-διοργάνωσης του Δήμου Βόλου με τη FIBA, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων (U18) 2019 στο Βόλο, απόφαση για τον καθορισμό ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης έργου και απόφαση για την επιχορήγηση πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων.

Το σώμα θα λάβει απόφαση για την εκμίσθωση της αίθουσας του δημοτικού αμφιθεάτρου του πρώην Δημαρχείου της Νέας Αγχιάλου, για την εκμίσθωση της εκμετάλλευσης των δασικών συστάδων του δάσους Λέσχιανης Μακρινίτσας, για τη λύση μισθωτικής σχέσης που αφορά στο δημοτικό κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην κάτω πλατεία Δράκειας της Δ.Ε. Αγριάς και τη λύση μισθωτικής σχέσης που αφορά στο περίπτερο, το οποίο βρίσκεται στο Βόλο, επί της οδού Θουκιδίδου -Παπαδιαμάντη.

Ακόμη θα εκδοθεί διαπιστωτική πράξη για την παραχώρηση χρήσης στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για τα επόμενα 15 χρόνια, 11)δημοτικών κτιρίων (παιδικών σταθμών) και θα αποφασιστεί παραχώρηση χρήσης στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του δημοτικού κτιρίου στην πλατεία Εθνικών Αναμνήσεων στη , θα ληφθεί απόφαση περί τροποποίησης Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου και θα εγκριθεί απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, αναφορικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020.

Επίσης, θα προεγκριθεί η συμμετοχή του Δήμου Βόλου σε Τουριστικές Εκθέσεις Εξωτερικού κατά το πρώτο εξάμηνο το έτους 2019 και θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση της κατασκευής, της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο “Κατασκευή κεκλιμένου διαδρόμου ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών στις Ν. Παγασές”, προϋπολογισμού 21.550 € με Φ.Π.Α. 24% και θα εγκριθούν οι πίνακες στοχοθεσίας έτους 2019 των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Τέλος, θα εγκριθεί απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σχετικά με τη “Λήψη απόφασης για καθορισμό τελών και δικαιωμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης, έτους 2019” και για τον “Καθορισμό τελών και δικαιωμάτων άρδευσης, έτους 2018”.

Η

Νωρίτερα,τη Δευτέρα στις 13.00 θα συνεδριάσει η , για να εγκρίνει τις μελέτες για την προμήθεια καθισμάτων αθλητικών εγκαταστάσεων και τις εργασίες καθαρισμού συντριιών με πιεστικό ζεστού νερού στον .

Ακόμη, θα λάβει απόφαση για την αποδοχή δωρεάς της Τράπεζας Eurobank για την ενίσχυση των εκδηλώσεων στην περίοδο των Χριστουγέννων 2018.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση