Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης χώρων στο τέρμιναλ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης χώρων στο τέρμιναλ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης χώρων στο τέρμιναλ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΟΛΒ, για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης των χώρων που συγκροτούν το τμήμα γ΄, του ισογείου, του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, στην κεντρική προβλήτα λιμένος Βόλου δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.
Ο  ΟΛΒ  προσκαλεί οιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την παραχώρηση, επί τριετία (με δικαίωμα επέκταση της ισχύος της κατά δύο ακόμη έτη, κατόπιν προηγούμενης εγκρίσεως του Δ.Σ. της Ο.Λ.Β. .Ε.) δικαιώματος χρήσης των χώρων, εμβαδού 1.043,74 τ.μ. (πλέον ενός παταριού εμβαδού 16,82 τ.μ.), που συγκροτούν το τμήμα γ΄ του ισογείου του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική προβλήτα λιμένος Βόλου, όπως λάβει γνώση μέσω του ιστοτόπου της Ο.Λ.Β. .Ε. (www.port-volos.gr και συγκεκριμένα στην επιλογή –διακηρύξεις-) του πλήρους κειμένου της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβάλλει σχετική αίτηση έως και 19/01/2018 (ώρα 14:00), στα γραφεία του Οργανισμού μας (κεντρικός προβλήτας λιμένος Βόλου, όροφος α΄).
Επισημαίνεται ότι η χρήση του εν λόγω χώρου δύναται να παραχωρηθεί, είτε συνολικά έναντι ενός προσώπου (φυσικού ή νομικού), είτε σε περισσότερα του ενός πρόσωπα τα οποία αποδεδειγμένως και εγγράφως κοινοπρακτούν, μόνον εφόσον υποβληθεί εμπρόθεσμα αντίστοιχη αίτηση της κοινοπραξίας, η οποία θα περιέχει και σκαρίφημα όπου θα αποτυπώνονται οι αιτούμενοι για την παραχώρηση της χρήσης τους χώροι, στην περίπτωση που αυτοί θα είναι διακριτοί και δεν θα ταυτίζονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση