Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ
Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου   και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου

 

 

Η ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΕΒΟΛ υλοποιεί την απόφασή της για παράδοση δύο ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου  και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό,  «ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ  Νικήτας Πρίντζος κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 05/05/2017 και ώρα 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένο, στο Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο περιφερειάρχης  Κων. Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου   Δ. Νασίκας, οι πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας  Νεστ. Αντωνίου,  ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου  Μ. Δραμητινός, ο πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου  Αθ. Λιούπης, η υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη και ο πρώην δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων(εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κ.λπ.) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση