Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ
Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Στο   και στο

 

 

Η ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΕΒΟΛ υλοποιεί την απόφασή της για παράδοση δύο ασθενοφόρων στο   και στο .

Όπως έγινε γνωστό,  «ο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ  Νικήτας Πρίντζος κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 05/05/2017 και ώρα 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένο, στο Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην παράδοσης θα παραστούν ο   Κων. , η αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο δήμαρχος του Δήμου   Δ. Νασίκας, οι πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου , ο διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας  Νεστ. Αντωνίου,  ο διοικητής του   Μ. Δραμητινός, ο Επιστημονικού Συμβουλίου   Αθ. Λιούπης, η υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη και ο πρώην δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων(εκτελωνισμός, αριθμός , κ.λπ.) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση