Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ
Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Προσφορά δύο ασθενοφόρων από την ΕΒΟΛ

Στο Κέντρο Υγείς υ   κι στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου

 

 

Η ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ- υλοποιεί την απόφασή της για παράδοση δύο ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας υ  και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό,  «ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ  Νικήτας Πρίντζος κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 05/05/2017 και ώρα 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένο, στο του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην παράδοσης θα παραστούν ο περιφερειάρχης  Κων. Αγοραστός, η αεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου   Δ. Νασίκας, οι πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο διοικητής της Ε' Υγειονομικής Περιφέρειας  Νεστ. Αντωνίου,  ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου  Μ. , ο πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου  Αθ. Λιούπης, η υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του κα Σαρηγιάννη και ο πρώην δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων(εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κ.λπ.) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση