Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών
Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών

Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών

Η πράδοση των δωρεών πργματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ψυκτικών Μαγνησίας στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, τηρώντας όλα τα .

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο. Στη μικρή του Ιδρύματος , ζουν 50 παιδιά – άτομα με σοβαρές ψυχικές και σωματικές ιδιαιτερότητες και τους προσφέρονται βασικές θεραπευτικές υπηρεσίες. Ο εθελοντισμός αποτελεί αξία αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Η διοίκηση του Σωματείου σημειώνει: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τη χαρά των παιδιών. Μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα ς μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε προς όφελος της ς». Σκοπός δεν είναι μόνο η υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών του Σωματείου και του κλάδου, αλλά και η στήριξη των συνανθρώπων μας και των δομών του τόπου μας που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα. Το έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν το Ίδρυμα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση