Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών
Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών

Προσέφερε είδη ανάγκης στις «Άσπρες Πεταλούδες» το Σωματείο Ψυκτικών

Το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας συγκέντρωσε τρόφιμα μακρά διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής κ.ά. προς στήριξη του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες».

Η των δωρεών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ψυκτικών Μαγνησίας στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, τηρώντας όλα τα προφύλαξης.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο. Στη μικρή κοινωνία του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», ζουν 50 παιδιά – άτομα με σοβαρές ψυχικές και σωματικές ιδιαιτερότητες και τους προσφέρονται βασικές θεραπευτικές υπηρεσίες. Ο εθελοντισμός αποτελεί αξία αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Η διοίκηση του Σωματείου σημειώνει: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τη των παιδιών. Μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε προς όφελος της κοινωνίας». Σκοπός δεν είναι μόνο η υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών του Σωματείου και του κλάδου, αλλά και η στήριξη των συνανθρώπων μας και των δομών του τόπου μας που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα. Το έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση