Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 
Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 

Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιφέροντος πευθύνει  ο για απευθείας ανάθεση  του υ «Επισκευή ζημιών ανατολικού τμήματος της κεντρικής παραλίας Αγριάς».
Σκοπός των εργασιών είναι η επισκευή των βλαβών του κρηπιδώματος και της πλακόστρωσης της παραλίας της Αγριάς, στο μέτωπο εμπρός από το «Πορφυρογένειο» μέχρι και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Οι προκλήθηκαν, κατά κύριο λόγο, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυροί Νότιοι –Νοτιοανατολικοί άνεμοι και κυματισμός σε συνδυασμό με πλημμυρικά φαινόμενα από έντονη , με κορύφωση την 14η και 22η Δεκεμβρίου 2019).
Ειδικά οι αστοχίες του κρηπιδώματος επικεντρώνονται από το καφέ «daleste» ( Παπαποστόλου) μέχρι το καφέ «Διατηρητέον» (στο οικοδομικό τετράγωνο πριν το ναό).
Η συγκεκριμένη περιοχή που δεν έχει παραλία με άμμο και χαλίκια δεν έχει και ογκόλιθο ς του πόδα του κρηπιδώματος, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανάλογα του κρηπιδώματος.

Η επισκευή περιλαμβάνει την αποκατάσταση των μικρών και μεγάλων υποσκαφών και των λιθοδομών του κρηπιδώματος με τρόπο που θα διασφαλίζει και την μελλοντική αποφυγή αστοχιών.

Επίσης περιλαμβάνει την αποκατάσταση του πλακόστρωτου, καθώς και την ενίσχυση του μικρού μόλου (σκάλας) μπροστά στο καφέ «Διατηρητέον» στην κεφαλή του οποίου (στο αριστερό τμήμα) διαπιστώθηκε υποσκαφή.

Οι προσφορές θα περιέλθουν στον Ο.Λ.Β. μέχρι την 20/03/2020 και 10:00' (έναρξη αποσφράγισης προσφορών).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση