Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 
Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 

Προς συντήρηση και επισκευή η κεντρική παραλία της Αγριάς 

Πρόσκληση ς ενδιφέροντος πευθύνει  ο για απευθείας ανάθεση  του έργου «Επισκευή ζημιών ανατολικού τμήματος της κεντρικής παραλίας Αγριάς».
Σκοπός των εργασιών είναι η επισκευή των βλαβών του κρηπιδώματος και της πλακόστρωσης της παραλίας της Αγριάς, στο μέτωπο εμπρός από το «Πορφυρογένειο» μέχρι και την εκκλησία του .
Οι προκλήθηκαν, κατά κύριο λόγο, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυροί ότιοι –οτιοανατολικοί άνεμοι και κυματισμός σε συνδυασμό με πλημμυρικά φαινόμενα από έντονη , με κορύφωση την 14η και 22η Δεκεμβρίου 2019).
Ειδικά οι αστοχίες του κρηπιδώματος επικεντρώνονται από το καφέ «daleste» (οδός Παπαποστόλου) μέχρι το καφέ «Διατηρητέον» (στο οικοδομικό τετράγωνο πριν το ναό).
Η συγκεκριμένη περιοχή που δεν έχει παραλία με άμμο και χαλίκια δεν έχει και ογκόλιθο προστασίας του πόδα του κρηπιδώματος, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανάλογα τμήματα του κρηπιδώματος.

Η επισκευή περιλαμβάνει την αποκατάσταση των μικρών και μεγάλων υποσκαφών και των λιθοδομών του κρηπιδώματος με τρόπο που θα διασφαλίζει και την μελλοντική αποφυγή αστοχιών.

Επίσης περιλαμβάνει την αποκατάσταση του πλακόστρωτου, καθώς και την ενίσχυση του μικρού μόλου (σκάλας) μπροστά στο καφέ «Διατηρητέον» στην κεφαλή του οποίου (στο αριστερό τμήμα) διαπιστώθηκε υποσκαφή.

Οι προσφορές θα περιέλθουν στον Ο.Λ.Β. μέχρι την 20/03/2020 και 10:00' (έναρξη αποσφράγισης προσφορών).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση