Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προς ολοκλήρωση η καταγραφή δημόσιων έργων γλυπτικής στον Δήμο Βόλου
Προς ολοκλήρωση η καταγραφή δημόσιων έργων γλυπτικής στον Δήμο Βόλου

Προς ολοκλήρωση η καταγραφή δημόσιων έργων γλυπτικής στον Δήμο Βόλου

Ήδη έχουν καταγραφεί 110 έργα

Oλοκληρώνεται η καταγραφή των δημόσιων έργων γλυπτικής που βρίσκονται στον ενιαίο . Ήδη έχουν καταγραφεί 110 έργα και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Η Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή ανέφερε στο Ράδιο Ακρόαμα, ότι το εγχείρημα αυτό, ξεκίνησε από το μηδέν, σε μια προσπάθεια καταγραφής της τοπικής ιστορίας και πρόσθεσε: «Γίνεται μια συλλογική δουλειά από όλους σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε τη δημόσια πολιτιστική κληρονομιά. Η δουλειά αυτή, δεν είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να καταγραφούν σε όλο τον ενιαίο , στις Δημοτικές Ενότητες και Δημοτικές Κοινότητες, όλα τα δημόσια γλυπτά που υπάρχουν. Να γίνει μία φόρμα καταγραφής, όπου θα αναφέρονται όλα αυτά, καθώς και στοιχεία αυτών των έργων».

Η ίδια είπε ότι τα περισσότερα γλυπτά βρίσκονται σε Βόλο και Ν.Ιωνία, ωστόσο υπάρχουν αρκετά σε Δημοτικές Ενότητα και Κοινότητες. Η καταγραφή των περισσοτέρων, αναμένεται να ολοκληρωθεί του μήνα και να παρουσιαστεί, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο «εργαλείο» για εκπαιδευτικούς σκοπούς, για την προβολή της πόλης κ.ά.

και καθαρίστριες στα

Εν τω μεταξύ, κανονικά έχουν τοποθετηθεί οι και οι καθαρίστριες στα σύμφωνα με την κα. Μποντού, που τόνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι άμεσα αναμένεται να γίνει κάλυψη δύο κενών θέσεων σε καθαρίστριες σε Γυμνάσια, που προέκυψαν λόγω συνταξιοδότησης και λόγω παραίτησης αντίστοιχα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση