Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία
Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία

Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία

Πιστοποιημένες πλέον, σύμφωνα  με τα ισχύοντα Ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας, παραδόθηκαν πρός χρήση οι στις περιοχές Αγίου Νεκταρίου, Νέου Δέλτα – Δαμασκηνού, Νέου Δέλτα – Βυζαντίου με Σαρακηνού και πλατείας Μελαγκόμα στη Νέα Ιωνία.

Στις παραπάνω πραγματοποιήθηκαν συντήρησης και επισκευής όλων των κατασκευαστικών κακοτεχνιών, κάτι που εμπόδιζε την πιστοποίηση τους μέχρι και την αποκατάσταση τους από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Πρέπει να αναφερθεί πως οι εν λόγω είχαν κατασκευασθεί την περίοδο 2012-2014 μέσω ΕΣΠΑ ωστόσο δεν είχε καταστεί εφικτή η πιστοποίησή τους.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Αθανάσιος Σταυρίδης η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να είναι πιστή στις εξαγγελίες της για την λειτουργία σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παίζουν τα μικρά παιδιά. “Είναι πολύ σημαντικό οι δημότες να νιώθουν ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους. Εμείς υλοποιούμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και η δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων παιδικών χαρών ήταν μία από αυτές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για τα ίδια τα όσο και για τους γονείς να υπάρχουν στην πόλη τους όπου ξέρουν ότι μπορούν να διασκεδάσουν με ασφάλεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

paidiki-xara2 paidiki-xara1 paidiki-xara

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση