Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία
Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία

Πρός χρήση παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία

Πιστοποιημένες πλέον, σύμφωνα  με τα ισχύοντα Ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας, παραδόθηκαν πρός χρήση οι παιδικές χαρές στις περιοχές Αγίου Νεκταρίου, Νέου Δέλτα – Δαμασκηνού, Νέου Δέλτα – Βυζαντίου με Σαρακηνού και πλατείας Μελαγκόμα στη Νέα Ιωνία.

Στις παραπάνω παιδικές χαρές πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής όλων των κατασκευαστικών κακοτεχνιών, κάτι που εμπόδιζε την πιστοποίηση τους μέχρι και την αποκατάσταση τους από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Πρέπει να αναφερθεί πως οι εν λόγω παιδικές χαρές είχαν κατασκευασθεί την περίοδο 2012-2014 μέσω ΕΣΠΑ ωστόσο δεν είχε καταστεί εφικτή η πιστοποίησή τους.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Αθανάσιος Σταυρίδης η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να είναι πιστή στις εξαγγελίες της για την λειτουργία σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παίζουν τα μικρά παιδιά. “Είναι πολύ σημαντικό οι δημότες να νιώθουν ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους. Εμείς υλοποιούμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και η δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων παιδικών χαρών ήταν μία από αυτές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για τα ίδια τα παιδιά όσο και για τους γονείς να υπάρχουν χώροι στην πόλη τους όπου ξέρουν ότι μπορούν να διασκεδάσουν με ασφάλεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

paidiki-xara2 paidiki-xara1 paidiki-xara

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για να μη μείνουν χωρίς γιατρό Κεραμίδι & Βένετο την κρίσιμη καλοκαιρινή περίοδο… - https://t.co/FeuNcqDKYG -

  • Eπιμορφωτικό πρόγραμμα «Self-Defense Instructor I» (SDInstructor) - https://t.co/RbYEPgagjy -

  • Δρομολόγια λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου - https://t.co/nYRS3oRHKi -

"Αλιεύοντας" την είδηση