Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προμήθεια μηχανημάτων κομποστοποίησης αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Προμήθεια μηχανημάτων κομποστοποίησης αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Προμήθεια μηχανημάτων κομποστοποίησης αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Ο ύψους 903.960 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ) για την προμήθεια εξοπλισμού με σκοπό την επέκταση του προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης και κομποστοποίησης προϊόντων της Υπηρεσίας Πρασίνου στον εγκρίθηκε ομόφωνα στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την εισήγηση για την επέκταση του προγράμματος θα απαιτηθεί η 15 μηχανημάτων (βιοθρυμματιστής βαρέως τύπου, αναστροφέας κομπόστ, περιστροφικό κόσκινο, τρεις ρυμουλκούμενοι θρυμματιστές, τέσσερα ηλεκτροκίνητα οχήματα με ανατροπή και σύστημα συλλογής φύλλων- χόρτων συνολικής, χλοοκοπτικό άνω των 45 ΗP χωρητικότητας μέχρι 1.500 λίτρα και τρία άνω των 30 HP χωρητικότητας μέχρι 1.000 λίτρα,καταστροφέας χόρτων εθνικών οδών) και 1.000 κάδων οικιακής κομποστοποίησης.

Να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο του 2012 λειτουργεί στον πιλοτική μονάδα κομποστοποίησης και είχε γίνει προμήθεια 350 κάδων οικιακής κομποστοποίησης, χωρητικότητας 330 λίτρων, οι οποίοι διατέθηκαν σε δημότες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση