Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προμήθεια φυτών στο Δήμο Βόλου
Προμήθεια φυτών στο Δήμο Βόλου

Προμήθεια φυτών στο Δήμο Βόλου

 

Η μελέτη  και η επανακατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικών διαγωνισμών για εργασίες συντήρησης, ρύθμισης, μέτρησης, ανάλυσης των καυσαερίων και επισκευή καυστήρων για τα σχολικά κτίρια έτους 2017, προϋπολογισμού 24.539,60 € με ΦΠΑ και εργασίες επιθεώρησης, συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων για τα σχολικά κτίρια, έτους 2017, προϋπολογισμού 15.845,34 € εγκρίθηκαν στη σημερινή   της Οικονομικής  Επιτροπής Βόλου.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν η μελέτη και κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών του Δήμου Βόλου για το έτος 2017,  αφού αρνητικά ψήφισε ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Η δαπάνη για την προμήθεια φυτών ανέρχεται στις 45.200 € με ΦΠΑ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο του έργου εργασίες βελτίωσης κοιμητηρίων των Δ.Ε. Βόλου και Ν. Ιωνίας.  Το έργο  είναι προϋπολογισμού 55.000 € και με την έκπτωση 45% που πρόσφερε ο μειοδότης διαμορφώνεται στις 30.250 €.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση