Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προμήθεια φυτών 35.500 € στην Οικονομική Επιτροπή
Προμήθεια φυτών 35.500 €  στην Οικονομική Επιτροπή

Προμήθεια φυτών 35.500 € στην Οικονομική Επιτροπή

Με τις ψήφους της πλειοψηφίς η αποφάσισε σήμερα την έγκριση μελέτης και κατάρτισης όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών για το 2016.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Πέγιος είπε ότι υπήρξε μείωση στο ποσό και από 36.417,64 €, θα δοθούν 35.515,90 €, για ανάγκες σε φυτά του συνόλου του Δήμου .

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος χαρακτήρισε υπερβολικό το ποσό για φυτά που θα φυτευτούν στο κέντρο του και καταψήφισε, ενώ αρνητικά ψήφισε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μελέτη και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για κλαδέματος σε αστικό και περιαστικό Πράσινο Δήμου Βόλου για το 2016, ύψους 47.585 € με ΦΠΑ. Αρνητικά ψήφισε η ΛΑΣ με τον Απ. Νάνο να τονίζει ότι η παράταξή του είναι αντίθετη στην ανάθεση εργασιών σε εργολάβους.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για των Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων με ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό.
ια το 2016 προβλέπεται να δοθούν περίπου 20.600 €, ενώ το σύνολο του κωδικού και για το 2017 ανέρχεται σε 152.000 €.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ χαρακτήρισε το ποσό υπερβολικό, διότι με τόσα ο Δήμος μπορεί να αγοράσει , ενώ υπηρεσιακός παράγοντας ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι έλλειψη οδηγών και χειριστών για τα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση