Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προμήθεια φυτών 35.500 € στην Οικονομική Επιτροπή
Προμήθεια φυτών 35.500 €  στην Οικονομική Επιτροπή

Προμήθεια φυτών 35.500 € στην Οικονομική Επιτροπή

Με τις ψήφους της πλειοψηφίας η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε σήμερα την έγκριση μελέτης και κατάρτισης όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών για το 2016.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Πέγιος είπε ότι υπήρξε μείωση στο ποσό και από 36.417,64 €, θα δοθούν 35.515,90 €, για ανάγκες σε φυτά του συνόλου του Δήμου Βόλου.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος χαρακτήρισε υπερβολικό το ποσό για φυτά που θα φυτευτούν στο κέντρο του Βόλου και καταψήφισε, ενώ αρνητικά ψήφισε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μελέτη και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για εργασίες κλαδέματος σε αστικό και περιαστικό Πράσινο Δήμου Βόλου για το 2016, ύψους 47.585 € με ΦΠΑ. Αρνητικά ψήφισε η ΛΑΣ με τον Απ. Νάνο να τονίζει ότι η παράταξή του είναι αντίθετη στην ανάθεση εργασιών σε εργολάβους.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για εκμίσθωση μηχανημάτων των Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων με ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό.
Για το 2016 προβλέπεται να δοθούν περίπου 20.600 €, ενώ το σύνολο του κωδικού και για το 2017 ανέρχεται σε 152.000 €.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ χαρακτήρισε το ποσό υπερβολικό, διότι με τόσα χρήματα ο μπορεί να αγοράσει μηχανήματα, ενώ υπηρεσιακός παράγοντας ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι έλλειψη οδηγών και χειριστών για τα μηχανήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση