Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προκλητική συμπεριφορά Αχ. Μπέου στον γιο του Κ. Γαργάλα;
Προκλητική συμπεριφορά  Αχ. Μπέου  στον γιο του Κ. Γαργάλα;

Προκλητική συμπεριφορά Αχ. Μπέου στον γιο του Κ. Γαργάλα;

Tη στάση ότι ο Αχ. Μπέος προχώρησε σε προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον γιο του, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, κατήγγειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Όπως ανέφερε ο κ. Γαργάλας «Αν τολμήσει κανείς να πειράξει συγγενικό μου πρόσωπο και να απειλήσει, θα με βρει μπροστά του».

Ο πρόεδρος του σώματος . ζήτησε εξηγήσεις για το τι συνέβη και πως στα καλά καθούμενα ο κ. Γαργάλας προχώρησε σε αυτή την δήλωση, με τον δέυτερο να απαντά ότι έγινε . «Παρενοχλήθηκε (φραστικά) ο γιος μου από τον κ. Μπέο μπροστά στην πόρτα που κάθονται δύο κύριοι».

Απαντώντας ο Αχ. Μπέος είπε «εγώ είμαι παρών από την που ξεκίνησε το Δ.Σ. Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Γαργάλας. Θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Ο μου θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες».

Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ολιγόλεπτη στη συνεδρίαση, μετά την ολοκλήρωση συζήτησης του θέματος για τον ΧΥΤΑ, οι δύο άντρες συζήτησαν κατ’ ιδίαν, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Εν αναμονή ολοκλήρωσης της ΕΔΕ για το

Εν αναμονή ολοκλήρωσης της ΕΔΕ, είναι ο Δήμος , για το των 270.000 ευρώ. Απαντώντας ο εκτελών χρέη Δημάρχου Θαν. Θεοδώρου σε σχετική επερώτηση των συμβούλων της «Δύναμης », ανέφερε ότι μέχρι στιγμής, ο Δήμος έχει λάβει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, το οποίο έχει διαβιβάσει στην διευθύντρια που διενεργεί την ΕΔΕ, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη και επίσης το έχει διαβιβάσει στον Εισαγγελέα εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

«Μόλις έχουμε τα της ΕΔΕ, θα κοινοποιηθούν και στον Εισαγγελέα. Θα πράξουμε τα δέοντα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τα , σημείωσε ότι το ένα ήταν η απομάκρυνση του ταμία και τα υπόλοιπα κατόπιν υποδείξεων από τους Ορκωτούς λογιστές τα έχει διαβιβάσει στη Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχ. Μιτζικός έκανε λόγο για σοβαρό ατόπημα και τόνισε: «Μιλάμε για υπεξαίρεση, κατάχρηση δημοτικού χρήματος. Μια μετατόπιση δεν λύνει το θέμα. Δεν θέλουμε να κάνουμε ανούσιο θόρυβο, αλλά να μην δίνεται η εντύπωση ότι γραφειοκρατικά θα επιλυθεί. Η καλύτερη πρόληψη είναι ο έλεγχος».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση