Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προκλητική συμπεριφορά Αχ. Μπέου στον γιο του Κ. Γαργάλα;
Προκλητική συμπεριφορά  Αχ. Μπέου  στον γιο του Κ. Γαργάλα;

Προκλητική συμπεριφορά Αχ. Μπέου στον γιο του Κ. Γαργάλα;

Tη στάση ότι ο Αχ. Μπέος προχώρησε σε προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον γιο του, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, κατήγγειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Γαργάλας «Αν τολμήσει κανείς να πειράξει συγγενικό μου πρόσωπο και να απειλήσει, θα με βρει μπροστά του».

Ο πρόεδρος του σώματος ζήτησε εξηγήσεις για το τι συνέβη και πως στα καλά καθούμενα ο κ. Γαργάλας προχώρησε σε αυτή την δήλωση, με τον δέυτερο να απαντά ότι έγινε . «Παρενοχλήθηκε (φραστικά) ο γιος μου από τον κ. Μπέο μπροστά στην πόρτα που κάθονται δύο κύριοι».

Απαντώντας ο Αχ. Μπέος είπε «εγώ είμαι παρών από την ώρα που ξεκίνησε το Δ.Σ. Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Γαργάλας. Θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος μου θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες».

Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ολιγόλεπτη διακοπή στη συνεδρίαση, μετά την ολοκλήρωση συζήτησης του θέματος για τον , οι δύο άντρες συζήτησαν κατ’ ιδίαν, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Εν αναμονή ολοκλήρωσης της ΕΔΕ για το

Εν αναμονή ολοκλήρωσης της ΕΔΕ, είναι ο Βόλου, για το των 270.000 ευρώ. Απαντώντας ο εκτελών χρέη Δημάρχου Θαν. Θεοδώρου σε σχετική επερώτηση των συμβούλων της «Δύναμης Βόλου», ανέφερε ότι μέχρι στιγμής, ο έχει λάβει το των ορκωτών λογιστών, το οποίο έχει διαβιβάσει στην διευθύντρια που διενεργεί την ΕΔΕ, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη και επίσης το έχει διαβιβάσει στον Εισαγγελέα εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

«Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, θα κοινοποιηθούν και στον Εισαγγελέα. Θα πράξουμε τα δέοντα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τα μέτρα, σημείωσε ότι το ένα ήταν η απομάκρυνση του ταμία και τα υπόλοιπα μέτρα κατόπιν υποδείξεων από τους Ορκωτούς τα έχει διαβιβάσει στη Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχ. έκανε λόγο για σοβαρό ατόπημα και τόνισε: «Μιλάμε για υπεξαίρεση, κατάχρηση δημοτικού χρήματος. Μια μετατόπιση δεν λύνει το θέμα. Δεν θέλουμε να κάνουμε ανούσιο θόρυβο, αλλά να μην δίνεται η εντύπωση ότι γραφειοκρατικά θα επιλυθεί. Η καλύτερη είναι ο έλεγχος».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με στίχους του κορυφαίου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα τιμά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας την «Ημέρα Φιλελληνισμού κ… - https://t.co/cOlpqBstaO -

  • Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών - https://t.co/dSty2vSOtB -

  • Ανησυχίες επαγγελματιών και πορεία έργων στη Σκιάθο - https://t.co/SD9xlGj4Uy -

"Αλιεύοντας" την είδηση