Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προκήρυξη διαγωνισμών από τον ΟΛΒ ΑΕ
Προκήρυξη διαγωνισμών από τον ΟΛΒ ΑΕ

Προκήρυξη διαγωνισμών από τον ΟΛΒ ΑΕ

Ο Οργανισμός Λιμένος προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό που αφορά την ανύψωση – ευθυγράμμιση σιδηροτροχιών στην ανατολική πλευρά του Προβλήτα Νο 1.

Η χρηματοδότηση του υ, προϋπολογισμού €40.000 πλέον ΦΠΑ, θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Eπίσης o Οργανισμός Λιμένος προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για τη σύναψη συμφωνίας – πλαίσιο για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης των οχημάτων της ΟΛΒ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική προσφορά βάσει ποσοστού έκπτωσης ως προς την μέση τιμή για την ηπειρωτική Μαγνησία, εκτιμώμενης δαπάνης 50.000ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Τα προς προμήθεια πρέπει να είναι ποιότητας όμοιας με εκείνη που παράγουν τα κρατικά διυλιστήρια, να είναι απαλλαγμένα από παρουσία νερού, ενώ για το DIESEL κίνησης να μην έχει αναμιχθεί με πετρέλαιο θέρμανσης και για την αμόλυβδη βενζίνη να είναι σύμφωνη με τις κρατικές προδιαγραφές (ΕΛ.Δ.Α.).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οποιασδήποτε νομικής μορφής (ατομικές ή εταιρικές ), που είναι εγγεγραμμένες στο οικείο Επιμελητήριο για την άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος δραστηριότητας, ή νόμιμα απαλλάσσονται από την υποχρέωση εγγραφής.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει βάσει της μεγαλύτερης έκπτωσης επί της μέσης τιμής καυσίμων της περιφέρειας, ενώ ο προσωρινός ανάδοχος θα πρέπει πριν την υπογραφή της σύμβασης να προσκομίσει εγγυητική καλής ς, ποσού 0,5% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης 250 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση