Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο
Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Βόλου και των ομικών Προσώπων, έτους καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 οεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βόλου, με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το σώμα θα κάνει διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους σχετικά με την καταβολή έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Βόλου, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των αμοιβών των σχολικών καθαριστριών κατά το σχολικό έτος 2015-. .Σ. Βόλου αναμένεται να εγκρίνει την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Αναβάθμιση των υποδομών Α΄ Βαθμιας ΚΑΙ Β΄ Βαθμιας Εκπαίδευσης» του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της ς Θεσσαλίας.

Ακόμη, θα ληφθεί για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση” του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης” και αναφορικά με την εργασία καθαρισμού της Δ.Ε. Μακρινίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση